ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με μία μεγάλη γιορτή στο Θησείο υποδέχεται η Αθήνα το 2017


Με μια μεγάλη γιορτή στο Θησείο θα υποδεχτεί η Αθήνα το 2017. Στον πεζόδρομο της Αποστόλου Παύλου, στη συμβολή με την Ηρακλειδών, θα αποχαιρετήσει το 2016 και θα υποδεχθεί τον καινούργιο χρόνο με μουσική και χορό που θα ξεκινήσει στις 22:00.






Συγκεκριμένα, θα υπάρχουν δύο σκηνές με συγκροτήματα και καλλιτέχνες που θα εναλλάσσονται και θα «συνομιλούν» μεταξύ τους και με το κοινό. Η βραδιά θα ξεκινήσει ένα τέταρτο πριν την αλλαγή του χρόνου στη μικρή σκηνή με τη Μαριέττα Φαφούτη, ενώ στη συνέχεια τη σκυτάλη θα πάρει η Μαρίζα Ρίζου.

Στη μεγάλη σκηνή με φόντο τη φωτισμένη Ακρόπολη θα ανέβουν πρώτοι οι Dreamy Whispers και στη συνέχεια η Σμαράγδα Καρύδη και ο Θοδωρής Αθερίδης, οι οποίοι θα παρουσιάσουν ένα εορταστικό καλωσόρισμα για το 2017.

Λίγα λεπτά πριν τα μεσάνυχτα ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, θα παραλάβει τη σκυτάλη για την υποδοχή του νέου έτους. Με την αλλαγή του χρόνου, πυροτεχνήματα θα φωτίσουν τον αθηναϊκό ουρανό και η γιορτή θα συνεχιστεί έως τη 1 μετά τα μεσάνυχτα, οπότε ο Κωστής Μαραβέγιας θα «συναντήσει» τη Big Band του Δήμου Αθηναίων και μαζί θα «συνθέσουν» το διαχρονικό παζλ της μουσικής της πόλης.


Η Big Band θα παραμείνει στη συνέχεια στη σκηνή μαζί με τη Βικτωρία Ταγκούλη, την Άννα Φιλιππάκη, τον Νίκο Ζαδέ και τον Ιάσωνα Μανδηλά. Στις 00:40, στη μικρή σκηνή θα ανέβει ο Τάκης Ζαχαράτος, ενώ αμέσως μετά στη μεγάλη σκηνή θα δημιουργηθεί λαϊκό πάλκο με την Orchestra Laou Laou (Βίκυ Καρατζόγλου, Ειρήνη Αναστασίου, Λεωνίδας Μαριδάκης, Μέλιος Κατσαμάκης).
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια