ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Αντώνης Ρέμος: Γιόρτασε με την Υβόννη τα 7 χρόνια λειτουργίας του μαγαζιού του στη Γλυφάδα! Φωτογραφίες

Είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και δεν το κρύβουν. Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ μετά τον ερχομό της κόρης τους Ελένης ζουν ξανά τον έρωτά τους και είναι στα καλύτερά τους.







Οι δυο τους μάλιστα έκαναν μια ακόμη κοινή έξοδο και τα φωτογραφικά φλας πήραν “φωτιά”!

Ο λόγος για το πάρτι που στήθηκε στη Γλυφάδα και το γνωστό στέκι του τραγουδιστή στην περιοχή που γιόρτασε τα 7 χρόνια λειτουργίας με επώνυμους φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Και φυσικά από το πλευρό του Αντώνη Ρέμου, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ.
Το "παρών" στη  βραδιά έδωσαν η Γωγώ Μαστροκώστα με τον Τραϊανό Δέλλα, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Πάνος Καλλίδης, η Έλλη Παπαγγελή και άλλοι. Ενώ, ο Χρήστος Δάντης τραγούδησε live και ξεσήκωσε το κοινό!

“Μετά από 25 χρόνια θα περάσω τις γιορτές στη Θεσσαλονίκη με τις γυναίκες μου”, αποκάλυψε ο Αντώνης Ρέμος μιλώντας στις κάμερες και εξομολογήθηκε πως δεν μπορεί να μην ζηλεύει την Υβόννη του: “Ζηλεύω την Υβόννη στο βαθμού που δεν γίνεται κακούργημα. Είμαστε μαζί επτά χρόνια, αν ξεπεράσουμε αυτήν τη δύσκολη καμπή, όλα θα είναι καλά”, είπε χαρακτηριστικά. 

Δες φωτογραφίες:

Υβόννη Μπόσνιακ, Αντώνης Ρέμος


Νάνσυ Αλεξιάδη

Λεάννα Μαρκογλου, Πάνος Καλλίδης

Χρήστος Δάντης
Έλλη Παπαγγελή

Φωτοφραφίες: Πέτρος Χόντος

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια