ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ»


Ο Γιάννης Κωνσταντάτος ζήτησε και πήρε την σχεδόν ομόφωνη συναίνεση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου ως δήμαρχος να δώσει εντολή στην οικονομική υπηρεσία του δήμου, να συμπληρώσει το ποσό που χρειάζεται για να καταβάλλονται μέχρι τον Ιούλιο οι μισθοί  43 συμβασιούχων στους Παιδικούς Σταθμούς του δήμου μας.






Εκφράσαμε χωρίς επιφύλαξη τη σύμφωνη γνώμη μας στην πράξη του «εντέλλεσθε» για να συνεχίσουν οι Παιδικοί Σταθμοί να λειτουργούν.

Το 2011 ο Χρήστος Κορτζίδης με ένα ανάλογο «εντέλλεσθε» κράτησε στη δουλειά πάνω από 100 συμβασιούχους για να μην καταρρεύσουν οι υπηρεσίες του δήμου. Αρχικά ο Γιάννης Κωνσταντάτος είχε δηλώσει την «ψυχή τε και σώματι» υποστήριξή του. Αργότερα όμως, το 2013, για λόγους μικροπολιτικής σκοπιμότητας, κατηγόρησε τον Χρήστο Κορτζίδη ότι «διατήρησε στο δήμο παράνομα συμβασιούχους, στερώντας τη δυνατότητα επιβίωσης και σε άλλους άνεργους νέους, που περίμεναν τη σειρά τους, με μη νόμιμες πληρωμές».



Ελπίζουμε αυτή τη φορά να παραμείνει πιο σταθερός στην απόφασή του.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγηpepper house lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη πηγη







 phgh car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια