ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η «Αποστολή» στηρίζει τους αστέγους

Ζεστό φαγητό, νερό, χυμούς φρούτων, γλυκίσματα, σκεπάσματα και ρουχισμό προσφέρει όλες τις γιορτινές βραδιές η «Ἁποστολή» στους αστέγους της Αθήνας.






Νέοι και νέες του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών παιρνούν τις νύχτες του Δωδεκαημέρου δίπλα στις ανάγκες συνανθρώπων μας που ζούνε στα παγκάκια, στις στοές, στα σκαλοπάτια εκκλησιών, στο πεζοδρόμιο.

«Στόχος μας είναι κανείς να μην μένει χωρίς φαγητό, γιατρό και φάρμακο, υλοποιούμε πρόγραμμα σίτισης, από τον Απρίλιο του 2012, με βραδινές εξορμήσεις στους ανθρώπους που δεν έχουν σπίτι, πολλοί από τους οποίους κατέληξαν εν μια ‘’νυκτί’’ στο πεζοδρόμιο και ζουν σε επισφαλείς συνθήκες» τόνισε ο υπεύθυνος του Προγράμματος «Η Αποστολή στους στέγους» Γιάννης Πεταλάς.

«Άστεγοι, νεοάστεγοι και άποροι συνθέτουν το παζλ των σύγχρονων πρωταγωνιστών στη στολισμένη πρωτεύουσα της κρίσης. Είναι οι ‘’αόρατοι άνθρωποι’’ που εικόνες τους, στα μάτια μας, είναι γροθιά στο στομάχι πρόσθεσε ο κ. Πεταλάς.









Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια