ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ξεκίνησαν οι "διερευνητικές εξορμήσεις" στην αγορά


Ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας, αλλά και της Θεσσαλονίκης, καθώς και όλων των περιοχών που αποτελούν όλους έλξης των καταναλωτών.

 





Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περιορίστηκαν σε διερευνητικές βόλτες, προκειμένου να "τσεκάρουν" τί θα ήθελαν να αγοράσουν, ενόψει και της καταβολής του δώρου στους ιδιωτικούς υπαλλήλους στα τέλη της εβδομάδας.
Σύμφωνα με τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Βασίλη Κορκίδη: "Τόνωση της χριστουγεννιάτικης αγοράς από την καταβολή του δώρου περιμένουν έμποροι και καταναλωτές", ενώ για τη σημερινή κίνηση στην αγορά σχολίασε ότι "ήταν κίνηση με προσδοκίες"!
Ο ειδικός γραμματέας του Εμπορικού Συλλόγου Αθηνών, Μάκης Σαββίδης δηλώνει από την πλευρά του ότι "η κίνηση στην αγορά σήμερα ήταν ικανοποιητική, ειδικά στην Αθήνα, παρόλο που ο κόσμος ήταν συγκρατημένος στις αγορές του. Είμαι αισιόδοξος για τα ψώνια που θα γίνουν την επόμενη εβδομάδα, όταν θα έχει δοθεί το δώρο των Χριστουγέννων στους ιδιωτικούς υπαλλήλους".
Ιδιαίτερα αυξημένη όμως, ήταν και η κίνηση στην αγορά της Θεσσαλονίκης, αφού οι Θεσσαλονικείς και οι επισκέπτες της πόλης πλημμύρισαν τους εμπορικούς δρόμους. Σε αρκετές περιοχές, οι τοπικοί δήμοι είχαν οργανώσει σε συνεργασία με τους εμπορικούς συλλόγους εκδηλώσεις που λειτούργησαν ως επιπλέον "μαγνήτης" για τους καταναλωτές.
Αυτό, για παράδειγμα, έγινε στη Γλυφάδα, όπου μάλιστα,  παρέμειναν κλειστά για τα αυτοκίνητα οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι έως τις οκτώ το βράδυ, αφού ο Δήμος είχε οργανώσει σειρά εκδηλώσεων, μουσικά δρώμενα κ.α. Το αποτέλεσμα είναι να έχει δημιουργηθεί το... αδιαχώρητο προς μεγάλη ικανοποίηση και των εμπόρων της περιοχής.
Όμως, αναστάτωση προκλήθηκε νωρίτερα στο εμπορικό χωριό στα Σπάτα όπου είχαν συρρεύσει χιλιάδες καταναλωτές, όταν άγνωστη τηλεφώνησε κάνοντας φάρσα για βόμβα. Συγκεκριμένα, η γυναίκα, τηλεφωνώντας στην "Εφημερίδα των Συντακτών" είπε ότι θα γίνει "ενεργοποίηση του εκρηκτικού μηχανισμού στις 12.20 στο εμπορικό κέντρο στα Σπάτα".
Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα και έγινε έρευνα με ειδικά εκπαιδευμένους σκύλους αλλά δεν βρέθηκε κάτι ύποπτο.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια