ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Μία από τις καλύτερες μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων είναι στη Γλυφάδα

Οι αυξημένες ανάγκες φροντίδας και περιποίησης ατόμων που έχουν περάσει στο τρίτο στάδιο ηλικίας είναι ο κύριος λόγος που αρκετοί παίρνουν τη μεγάλη απόφαση να βρουν έναν οίκο ευγηρίας για ένα ή περισσότερα αγαπημένα τους πρόσωπα.





Η Ελευθερώτρια (elefcare.gr) είναι μία μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων που προσφέρει εδώ και χρόνια υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και περιποίησης που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός αυτοεξυπηρετούμενου ατόμου ή μη.
Μερικές από τις βασικές παροχές:
  • Ιατρική φροντίδα για όλους, όποτε την χρειάζονται
  • Καθημερινή νοσηλευτική φροντίδα ατομικής υγιεινής που αφορά την σίτιση, τη βοήθεια στο μπάνιο, τη μετακίνηση και ό,τι άλλο χρειάζεται το άτομο.
  • Κάλυψη όλων των γευμάτων από την κουζίνα, με υλικά υψηλής ποιότητας
  • Το πεπειραμένο και εξειδικευμένο ιατρικό προσωπικό, φροντίζει τον κάθε έναν από τους ενοίκους για την άμεση λήψη της φαρμακευτικής αγωγής και την παρακολούθηση τους.
  • Οι περισσότεροι από τους ένοικους μπορούν να αξιοποιήσουν πολλές δραστηριότητες που στόχο έχουν την ανάπτυξη και την ενδυνάμωση της μνήμης.
  • Προσφέρεται ψυχολογική υποστήριξη σε ασθενείς που το χρειάζονται από ειδικό προσωπικό.
  • Καθημερινά όλοι οι κοινόχρηστοι και μη χώροι, καθαρίζονται για τη διασφάλιση της καλύτερης υγιεινής.
Ανθρώπινο δυναμικό
Η μονάδα Ελευθερώτρια δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στα άτομα που απασχολεί, ώστε να εξασφαλίζει ότι είναι τα κατάλληλα για αυτές τις θέσεις και ότι σέβονται την κατάσταση κάθε ενοίκου και είναι δίπλα του σε οποιεσδήποτε καταστάσεις. Ο οίκος ευγηρίας δεν αποτελεί απλά έναν χώρο φιλοξενίας αλλά ένα κανονικό σπίτι με οικογενειακές αξίες και θαλπωρή για να συνεχίσουν την ζωή τους με τις καλύτερες προοπτικές και ποιότητα.
Ακόμα και αν ο άνθρωπός σας έχει προβλήματα υγείας, πάσχει από διαταραχές μνήμης, είναι υπερήλικος και οι ανάγκες του έχουν αυξηθεί δραματικά και δεν μπορείτε να του τις καλύψετε, επιλέξτε την Ελευθερώτρια.
Επικοινωνήστε με τον οίκο ευγηρίας
Πατήστε elefcare.gr για να μεταφερθείτε στην ιστοσελίδα και να βρείτε όλους τους τρόπους επικοινωνίας.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια