ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση design της Ελλάδας.



Για τρίτη συνεχή χρονιά η Greek Brand New είναι η μεγαλύτερη εμπορική έκθεση, που προωθεί το εληνικό design και τις εταιρείες που επιχειρούν να αλλάξουν το πρόσωπο της Ελλάδας μέσα απο τα προϊόντα τους. 





Χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα, είδη σπιτιού, ρούχα και αξεσουάρ ιδιαίτερου σχεδιασμού και υψηλής ποιότητας που σχεδιάζονται στην Ελλάδα και το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής τους πραγματοποιείται στη χώρα μας.

Το συστατικό που κάνει την έκθεση αυτή μοναδική είναι ότι πρόκειται για μια πρωτοβουλία εταιρειών που συνεργάστηκαν με σκοπό να ταρακουνήσουν τα νερά του εισαγωγικού
χείμαρρου από την Κίνα. Και τα καταφέρνει, καθώς δημιουργεί μια νέα -συνεχώς ανερχόμενη- αγορά, ξεχωρίζει και λαμβάνει πολύ καλές κριτικές.

Ενδεικτικά κάποιοι από τους 51 εκθέτες μας: Sophia, We design , Christina Morali, Salty Bag, A future Perfect, Ploos Design, The Greek Imp & Ugly Bell. Για περισσότερες πληροφορίες : www.greekbrandnew.com, fb: Greek Brand New.

Για το 2017 η έκθεση θα λάβει χώρα στον πολυχώρο Αθηναΐς, 13-15 Ιανουαρίου.
Η επιλογή του χώρου έγινε βάσει της υψηλής αισθητικής του καθώς και της φιλικής ατμόσφαιρας που τον χαρακτηρίζει και που εμείς θέλουμε να προσφέρουμε στους επισκέπτες μας.

Η Greek Brand New είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία. Βασική της δραστηριότητα είναι η ετήσια εμπορική έκθεση. Ωστόσο κάθε χρόνο επιδιώκουμε να ενισχύουμε τη δράση μας με παράλληλες εκδηλώσεις ώστε να προάγουμε το όραμά μας για μια Ελλάδα - προορισμό ποιοτικού τουρισμού.
Ο στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι διπλός:
κατ' αρχήν να προωθήσουν έναν πιο αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης ενός απαιτητικού αγοραστικού κοινού και στη συνέχεια να καλλιεργήσουν τη νοοτροπία της συνέργειας μεταξύ εταιρειών που μοιράζονται το κοινό όραμα της ανάδειξης της χώρας ως ποιοτικού τουριστικού προορισμού.

Η Greek Brand New είναι η εμπορική έκθεση design που αλλάζει την εικόνα της Ελλάδας!

Σας περιμένουμε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου να γνωριστούμε και να κουβεντιάσουμε για όσα μας αφορούν, στο Free Thinking Zone, Σκουφά 64, Κολωνάκι, στις 14.00!


Έφη Γαβρήλου & Αγγέλικα Νιάρχου

The Greek Brand New Team

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια