ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βούλα: H εξάρθρωση κυκλώματος επαιτείας ανηλίκων ξεκίνησε από τη ΔΙ.ΑΣ.




Σε επιχείρηση είχε μετατρέψει ένας 34χρονος υπήκοος Ρουμανίας την επαιτεία ανήλικων ομοεθνών του σε πιάτσες της Αθήνας. 




Η αντίστροφη μέτρηση για τη δράση του ξεκίνησε πριν από λίγες ημέρες, όταν αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., εντόπισαν στην περιοχή της Βούλας, να εξέρχεται από Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, που οδηγούσε ο 34χρονος, ένα ανήλικο αγόρι το οποίο στη συνέχεια επαιτούσε. 

Ο προαναφερόμενος ακινητοποιήθηκε και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Βούλας.
Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο ανήλικος είναι γιος του 34χρονου και ο ίδιος σε προγενέστερο χρόνο και σε φανάρια της ίδιας περιοχής, είχε αφήσει άλλους τρεις ανήλικους ομοεθνείς του, με σκοπό επίσης την επαιτεία.

Όπως διαπιστώθηκε, ο κατηγορούμενος μετέφερε με το φορτηγό, καθημερινά τους ανήλικους σε διάφορα σημεία της Αθήνας με σκοπό την επαιτεία και την περαιτέρω οικονομική τους εκμετάλλευση.
Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του για τα αδικήματα της εμπορίας ανθρώπων και παραμέληση αποτροπής από επαιτεία κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ανηλίκων οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Επιμέλεια: Φίλιππος Καραμέτος

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια