ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ανανεωμένο μενού για το Kazoku στη Γλυφάδα

Kazoku στα γιαπωνέζικα σημαίνει οικογένεια, δηλαδή φροντίδα, αγάπη, αγκαλιά. Με σπιτική θαλπωρή και οικεία ατμόσφαιρα, λοιπόν, το sushi bar Kazoku σας υποδέχεται στην "οικογένειά" του στη Γλυφάδα, λίγα βήματα από την Πλατεία Εσπερίδων.




Στο αφαιρετικό του περιβάλλον, "κρυμμένο" μέσα σε ένα εμπορικό επί της Κύπρου, πρωταγωνιστεί ο ατμοσφαιρικός φωτισμός και το στοιχείο του ξύλου, ενισχύοντας έτσι την "οικογενειακή θαλπωρή".


Εδώ, οι γεύσεις της fusion ιαπωνικής κουζίνας έχουν την τιμητική τους, με κλασικά αλλά και πιο ιδιαίτερα sushi rolls να πρωταγωνιστούν στο μενού του. Ανανεωμένος ο κατάλογός του, πλέον, μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε τις νέες προτάσεις του για να μυηθούμε στα μυστικά της ενδιαφέρουσας αυτής κουζίνας.


Τηγανισμένο στήθος κοτόπουλο με τεμπούρα ή σοτέ λαχανικά και κάρυ σος, μαριναρισμένο μοσχάρι με τραγανά νουντλς, σπαράγγια, ανανά και τεριγιάκι σος, τηγανισμένη πάπια με τεμπούρα ή σοτέ λαχανικά και τζίντζερ τσίλι σος στις νέες επιλογές των κυρίως πιάτων.


Από την κατηγορία Sushi New Style τα ολοκαίνουρια Caterpillar (σολομός, καβούρι, καραβιδοσαλάτα, πικάντικη μαγιονέζα, αυγοτάραχο σολομού, επικάλυψη αβοκάντο), Spider (καβούρι με μαλακό κέλυφος, πικάντικο τυρί Philadelphia, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, σος χελιού), Dynamite (καβούρι, καραβιδοσαλάτα, τυρί Philadelphia, πικάντικη μαγιονέζα, αγγούρι, αυγά ψαριού, επικάλυψη από σκουμπρί), Crazy duck rolls (τραγανή πάπια, τυρί Philadelphia, αγγούρι, φρέσκο κρεμμύδι, καρότο, σπόροι σησαμιού, σος hoisin) βάζουν σε πειρασμό, εγείροντας όλες τις αισθήσεις.




Τα saba maki (ρολό με σκουμπρί) και octopus maki (ρολό με χταπόδι) κεντρίζουν το ενδιαφέρον στην κατηγορία sushi maki, ενώ πρωταγωνιστές των nigiri πλέον γίνονται τα crab (ρύζι με στικ καβουριού) και των sashimi τα ebi (φιλέτο γαρίδας) και octopus (φιλέτο χταποδιού).
Ακόμη πιο οικονομικές λύσεις για μεγάλες παρέες τα combo platters από τα οποία ξεχωρίζουν τα Nigiri Combo με 16 κομμάτια, τα New Style Combo με 24 κομμάτια και τα Kazoku Combo με 32 κομμάτια.

Ιδανική επιλογή για casual dining με τους φίλους, το Kazoku από τις αρχές Δεκεμβρίου απέκτησε και το πρώτο «αδερφάκι» του στην Καισαριανή. Με μια πιο street φιλοσοφία το Kazoku Sushi Ba, επί της κεντρικής λεωφόρου Εθνικής Αντιστάσεως, διαθέτει μόλις 4 τραπέζια στον μικρό εσωτερικό του χώρο, ενώ δουλεύει περισσότερο με την υπηρεσία delivery. Ο κατάλογός του διατηρεί την ίδια φιλοσοφία με το Kazoku στη Γλυφάδα, μυώντας τους κατοίκους και τους λάτρεις της ευρύτερης περιοχής στα μυστικά της fusion, ιαπωνικής κουζίνας.
Στα συν και η value for money φιλοσοφία του.
Πληροφορίες
Κύπρου 59, Γλυφάδα, τηλ. 210 8944549/ Λεωφόρος Εθνικής Αντιστάσεως 36, Καισαριανή τηλ. 210 7209704-6
Fb page: Kazoku


"Αν θέλετε να μάθετε ποια είναι τα καλύτερα στέκια για φαγητό και καφέ στην περιοχή κατεβάστε την εφαρμογή Athens by GreekGuide.com στο κινητό σας δωρεάν και απολαύστε ένα άλλο «πρόσωπο» της Αθήνας!"

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια