ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τα καλύτερα βρώμικα της Αθήνας (pics)

Λαχταριστά σάντουιτς μετά τα μεσάνυχτα δεν έχει μόνο η Μαβίλη.
Αυτό το τοπ 10 είναι αφιερωμένο στους ξενύχτηδες.





Το δημοσιεύουμε μετά από ένα ομολογουμένως δύσκολο ρεπορτάζ: ρωτήσαμε 3-4 ειδικούς του Gazzetta και μαζέψαμε γύρω στις 25 προτάσεις. 
Ας δούμε τις καλύτερες.
Μαβίλη
Η καντίνα-συνώνυμο του καλού βρώμικου έχει αποκτήσει πλέον το δικό της σπίτι - βρίσκεται στο κτήριο από πίσω - και σου δίνει τα πιο λαχταριστά σάντουιτς από το παράθυρο. Αν δεν πάρεις χοτ ντοκ, θα βάλεις στο σάντουιτς κοτομπουκιές, πατάτες και συνδυασμό κέτσαπ-μαγιονέζας. Μοναδικό.
Σούτσου 3, Πλατεία Μαβίλη
Μιχαλακοπούλου
Μπορεί η επιγραφή να λέει hotdogάδικο, αλλά οι πιο ψαγμένοι στέκονται στην ουρά της πασίγνωστης καντίνας της Μιχαλακοπούλου για μια μερίδα με κοτομπουκιές, πατάτες και φανταστική σος. Και πολύ καλά κάνουν.
Μιχαλακοπούλου & Ιριδανού
Ιμαλάια
Το ιδανικό μέρος για να απολαύσεις το χοτ ντογκ σου είναι τα Ιμαλάια. Και δεν μιλάμε για το Έβερεστ (διπλής ανάγνωσης), αλλά για το στέκι στο Πασαλιμάνι. Οι μερακλήδες κλείνουν ανάμεσα στο αφράτο ψωμάκι διπλό λουκάνικο. Γιατί όχι;
Ακτή Μουτσοπούλου 50, Πασαλιμάνι
Johnie Hot Dog
Απίθανο το χαρακτήρισε ένα από τους συντάκτες και κάπως έτσι η κόκκινη καντίνα που βασιλεύει μπροστά στο Πάντειο κέρδισε μια θέση στη λίστα. Στo Johnie (με ένα νι - ό,τι και αν σας λέει αυτό) θα φας hot dog με τίμιο λουκάνικο και σάλτσες που δίνουν το κάτι παραπάνω.
Συγγρού 136, Καλλιθέα
Γιάννης
Από καντίνα μεταμορφώθηκε σε μαγαζί και συνεχίζει να εξυπηρετεί τους πιστούς του φίλους στη Μεταμόρφωση. Το σάντουιτς γεμίζει με ό,τι κρέας θες: από πανσέτα μέχρι κοτόπουλο και όλα αποκτούν νόημα ξανά. 
Ιφιγενείας 81, Μεταμόρφωση
Αυθεντικόν
Η «πρώτη» επιλογή λέει το μότο του και ποιοι είμαστε εμείς να διαφωνήσουμε; Η μικρή αλυσίδα με το αυθεντικό σάντουιτς που φιλοξενει κορυφαίο καλαμάκι κοτόπουλο έχει κάθε λόγο να σε τραβήξει τις μεταμεσονύχτιες ώρες.
Βεΐκου 67 & Τραλλεών, Γαλάτσι
Βilly's
Δίπλα στα (παλιά) γραφεία της ΝΔ, όλοι ξέρουν τον Θανάση που φημίζεται για το hot dog του. Δικαίως. Το ψωμί στον ατμό που αγκαλιάζει το βραστό λουκάνικο μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις όλα σου τα προβλήματα. Χωρίς σταλιά αλκοόλ.
Λεωφ. Συγγρού
Καντινα ο Γιώργος (Ατζίκα)
«Δεν έχεις φάει ωραιότερο ψωμάκι» πετάγεται κάποιος από το site και αμέσως σε πείθει να φτάσεις στο Μενίδι. Ο Γιώργος και ο γιος του μένουν πιστοί στη συνταγή της γιαγιάς και σου προτείνουν να φας ένα σάντουιτς με ατζίκα. Εσύ βέβαια μπορείς να βάλεις μέσα στο ψωμί και ό,τι σου έρθει στο κεφάλι: ρώσικη, χοιρινό καλαμάκι, τυροσαλάτα, πατάτα. Εδώ δεν χρειάζεται να έχεις άγχος με τα υλικά. Όπως και να το φτιάξεις το σάντουιτς, καλό θα βγει.
Φιλαδελφείας (Χαραυγής), Μενίδι
Ο Μερακλής (Η καντίνα του Αρτέμη)
Όνομα και πράγμα. Ο Μερακλής, που δεν θα μπορούσε παρά να βρίσκεται στην πρώτη θέση της λίστας του Gazzetta, βάζει όλα τα αλλαντικά που ζητάς σε ένα σάντουιτς. Αυτή η καντίνα στο Φλοίσβο, δίπλα στις γραμμές του τραμ, δίνει στη μορταδέλα, το ζαμπόν και την πάριζα τη θέση που τους αξίζει. Και εσύ δεν μπορείς παρά να κάνεις το ίδιο.
Πάροδος Λεωφ. Ποσειδώνος (Αγία Σκέπη)
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια