ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Πλεύρη για την σοβαρή περιπέτεια υγείας του γιου του: «Υπήρχε κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά όργανα...» (Video)


Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν ο γιος του, Θάνος Πλεύρης, έδινε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μίλησε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης στην εκπομπή "Όλα Ξεκόλλα", το βράδυ της Τρίτης.





«Ένας πατέρας περνά μία συγκλονιστική στιγμή όταν το παιδί του κινδυνεύει να φύγει από τη ζωή...» είπε ο ίδιος, ενώ εξήγησε πως συνέβησαν όλα.
«Ξεκίνησαν όλα τελείως στα καλά καθούμενα, από μία αθώα επέμβαση λέιζερ στο πόδι για μία φλέβα... Εν συνεχεία δημιουργήθηκαν αυτές οι επιπλοκές, με έναν υψηλό πυρετό, με έναν σταφυλόκοκκο ανθεκτικό, όπως λένε οι γιατροί στα αντιβιωτικά και οδηγήθηκε σε κατάσταση υψηλού κινδύνου, διασωληνωμένος... Δεν ξέρω αν έγινε ιατρικό λάθος, καμια φορά συμβαίνουν και τυχαία πράγματα» είπε ο Κωνσταντίνος Πλεύρης.
Τόνισε, δε, ότι «υπήρχε κίνδυνος να προσβληθούν ζωτικά οργανα, όπως τα νεφρά, το ήπαρ», αλλά ευτυχώς δεν συνέβη τίποτα τέτοιο.
Όπως ανέφερε μέσα του είχε την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά η πραγματικότητα ήταν ότι έβλεπε το παιδί του διασωληνωμένο, ενώ εξομολογήθηκε ότι συγκινήθηκε όταν τον πήρε τηλέφωνο ο Νίκος Φίλης, για να του ευχηθεί περαστικά για το γιο του.
«Οπωσδήποτε με έχει επηρεάσει αυτό που συνέβη... Συνθλίβεσαι, αισθάνεσαι τη γη να φεύγει κάτω από τα πόδια σου, όταν χάνονται αγαπημένα σου πρόσωπα...» είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε «Η γυναίκα μου, η κόρη μου είχαν περισσότερο θάρρος από μένα και ιδίως η νύφη μου, η οποία ανταπεξήλθε σε μία περιπέτεια ανεπανάληπτη. Εγώ είμαι δειλός, ούτε στο νοσοκομείο δεν μπορώ να πάω, καταρρέω...».
Δείτε το απόσπασμα...
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR






πηγη

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια