ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κοπή Πίτας στο Άκτιο



Την Παρασκευή 13/1/2017 πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας των Μονάδων Άκτιος & Άκτιος Μονάδα Alzheimer στην Αγία Παρασκευή.





Ο Πρόεδρος του Άκτιου, Δρ Κωστής Προύσκας, Ψυχολόγος- Δρ Γεροντολογίας, κάνοντας μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε ανέφερε τις δράσεις του Άκτιου και την έμφαση που δόθηκε στο θέμα της εκπαίδευσης των εργαζομένων του Άκτιου. 


Στη συνέχεια, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα ενώ μέσα από κλήρωση βρέθηκαν οι τυχεροί ένοικοι και οι εργαζόμενοι. Προσκεκλημένοι της εκδήλωσης ήταν η σοπράνο κα. Λαμπρινή Καρτάλη ο τενόρος κ. Αντώνης Μπατσάκης ενώ στο πιάνο συνόδευσε ο κ. Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου δημιουργώντας ένα μουσικό πρόγραμμα με αναφορές στην ελληνική οπερέτα και σε τραγούδια εποχής, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια