ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης: Κάποιοι κάνουν πολιτική κατά της δρομολογημένης επένδυσης στο Ελληνικό

"Ποιός κάνει κουμάντο στον άτυπο καταυλισμό προσφύγων και μεταναστών στο Ελληνικό" διερωτήθηκε ο Δήμαρχος Ελληνικού - Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μιλώντας σήμερα στην ραδιοφωνική εκπομπή του Δημ. Καμπουράκη στον Real Fm.

"Οι θεσμικοί φορείς, Δήμος και Υπουργείο, δεν έχουμε κανένα λόγο εκεί μέσα. Ποιος κάνει τη διαχείριση; Ποια είναι η δανέζικη ΜΚΟ που φέρεται να έχει το γενικό κουμάντο μέσα στο Ελληνικό;" είπε ο δήμαρχος.

Με αφορμή τις χθεσινές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΙ από την επίσκεψη του Τομεάρχη Μεταναστευτικού της Ν.Δ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη και του δημάρχου στον καταυλισμό του Ελληνικού, όπου μετανάστες φορούσαν καλοκαιρινά πέδιλα ενώ παιδί εμφανίστηκε με κοντομάνικο πουκάμισο και σαγιονάρες, διερωτήθηκε ποιος τελικά διαχειρίζεται την αποθήκη που φυλάσσεται η βοήθεια που συγκεντρώνεται από τις προσφορές του κόσμου.

"Κάποιοι στην πλάτη αυτών των ανθρώνων κάνουν δουλειές, γιατί κανείς δεν γνωρίζει πως διαχειρίζονται όλα αυτά τα πράγματα, πως τα κατευθύνουν και που" τόνισε ο Δήμαρχος και συνέστησε στους πολίτες που θέλουν να προσφέρουν να απευθύνονται σε επίσημους φορείς όπως η αποθήκη που έχει οργανώσει άψογα η Περιφέρεια Αττικής.

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου γιατί δεν μετακινούν τους ανθρώπους που ζουν στις σκηνές στη δομή της Καβάλας που είναι άρτια οργανωμένη με οικίσκους και όλες τις απαιτούμενες υποδομές - η οποία παραμένει άδεια - ο Γιάννης Κωνσταντάτος δήλωσε ότι κατά την προσωπική του εκτίμηση κάποιοι κάνουν πολιτική κατά της δρομολογημένης επένδυσης, θυμίζοντας πρόσφατη δήλωση βουλευτή, πως "δεν θα πετάξουν έξω τους μετανάστες για να γίνει πιο γρήγορα η επένδυση".

Τέλος επεσήμανε, πως με τη χρηματοδότηση που παρέχει η ΕΕ στις όποιες ΜΚΟ δραστηριοποιούνται στο Ελληνικό, θα μπορούσε ο Δήμος να οργανώσει και να φροντίσει αυτούς τους ανθρώπους για όσο διάστημα θα παραμείνουν εκεί, όπως άλλωστε κάνει με τις κοινωνικές δομές του Δήμου.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια