ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Για διασκέδαση και κέφι που αλλού στου Θωμά γι εσάς και την παρέα σας…….!!!!!


Σε έναν ζεστό και φιλόξενο χώρο στην Γλυφάδα  σας περιμένουμε στο ψητοπωλείο μας, να απολαύσετε τις φτιαγμένες με μεράκι νοστιμιές μας.


Από τα παραδοσιακά σουβλάκια μέχρι τα μαγειρευτά μας φαγητά….
Στο κατάστημα μας θα βρείτε άψογο servis και άψογη εξυπηρέτηση όλες τις ώρες τις ημέρας μέσα αλλά και delivery για όσους    θέλουν να απολαύσουν τα εδέσματα μας σπίτι τους 


Η υπεροχή μας βρίσκεται στη σταθερή μας πελατεία, στη φιλική επαφή με τον πελάτη μας και φυσικά στη σταθερή πορεία που το ψητοπωλείο "Ο ΘΩΜΑΣ" κρατά εδώ και πολλά χρόνια στην ίδια γειτονιά.



Αγνά υλικά, σπιτική ατμόσφαιρα, σπιτικές γεύσεις και χαμηλές τιμές είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας καθιστούν επαγγελματίες στο χώρο.
Σίγουρα η πρώτη σας φορά στο χώρο μας θα είναι μια έκπληξη για σας και την παρέα σας




Καλό θα ήταν εδώ να σας ενημερώσουμε ότι κάθε Σάββατο Βράδυ από της 21,00 – 01,00 το πρωί Λαϊκά και Ρεμπέτικα θα συνοδεύουν την παρέα σας και εσάς με ζωντανή μουσική από την 4 μελή ορχήστρα του καταστήματος δίνοντας μουσικές νότες στην παρουσία σας στο χώρο μας, με ευχάριστα ακούσματα
«Ο ΘΩΜΑΣ» ένα ψητοπωλείο με παράδοση αλλά και ποιότητα προβάλει τα κυριότερα χαρακτηριστικά  που τον καθιέρωσαν στον χώρο της γεύσης και της ποιότητας       



Βασικό μας μέλημα λοιπόν  είναι η άψογη εξυπηρέτηση από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας και ο σεβασμός προς τον πελάτη, καθώς διανύουμε μια πολύ δύσκολη για όλους οικονομική περίοδο, αλλά ο Έλληνας ευτυχώς ξέρει ακόμη να εκτιμά το ποιοτικό φαγητό και τα παραδοσιακά εδέσματα.





Σας περιμένουμε με χαρά λοιπόν στο σουβλατζίδικο μας, να απολαύσετε το σουβλάκι της αρεσκείας σας και όχι μόνο... Kαλή σας όρεξη!
Τέλος …..Ελάτε με την παρέα σας στον χώρο μας και απολαύστε την άριστη εξυπηρέτηση που προσφέρει το έμπειρο προσωπικό μας.
 
Σας προτείνουμε να δοκιμάσετε τα πιάτα της ώρας! Όποιο και να επιλέξετε θα διαπιστώσετε αμέσως πως οι καλές τιμές μπορούν να συνδυαστούν με την
εξαιρετική ποιότητα και γεύση!


Ανδρέα Παπανδρέου 109 Άνω Γλυφάδα Δρομολόγηση (χάρτης google)
Τηλ.: 2109607700
  FACEBOOK


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια