ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Δήμος Αλίμου: Πειθαρχική δίωξη καρκινοπαθούς δημοτικής συμβούλου

Σε χυδαία πολιτική και ανθρώπινη πράξη προχώρησε ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου, Μ. Γαρυφαλάκης, καθώς στοχοποίησε την πολιτική του αντίπαλο, αλλά και συνάδελφο, Ελένη Μπελιά, από τη δημοτική παράταξη «Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι», οδηγώντας την σε πειθαρχικό έλεγχο λόγω απουσίας της από συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου, κρίνοντάς την αδικαιολόγητη, παρά το γεγονός ότι ήταν καρκινοπαθής και απουσίαζε λόγω χημειοθεραπειών και χειρουργικής επέμβασης.





Πιο συγκεκριμένα, όταν ανέλαβε τα καθήκοντά του ως πρόεδρος, ο κ. Γαρυφαλάκης αποφάσισε να ελέγξει τα πεπραγμένα της περιόδου της προηγούμενης προεδρίας της Γ. Προυντζοπούλου. Όταν διαπίστωσε τις απουσίες της αριστερής δημοτικής συμβούλου, αντί να ενημερωθεί είτε από την ίδια, είτε από την απελθούσα πρόεδρο για το αν είχε προχωρήσει σε ενημέρωση των αρμόδιων, έκρινε από μόνος του ότι δεν είχε συμβεί κάτι τέτοιο και απέστειλε απευθείας έγγραφο προς την ασκούσα καθήκοντα γενικής γραμματέως της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, με το οποίο ζητούσε να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες, ώστε να επιβληθούν οι προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις εις βάρος της δημοτικής συμβούλου, το οποίο γνωστοποιήθηκε στην Ελένη Μπελιά την προηγούμενη εβδομάδα.
Πέραν ότι ο πρόεδρος θα μπορούσε να είχε ενημερωθεί προτού προβεί σε αυτή την πράξη, τα μέλη της δημοτικής παράταξης από το «Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι» επισημαίνουν ότι εσκεμμένα και ψευδώς αναφέρει ότι οι απουσίες της δημοτικής συμβούλου ήταν αδικαιολόγητες, αφού ο ίδιος ήταν παρών όταν κατά την επιστροφή της, οι δημοτικοί σύμβουλοι τής ευχήθηκαν όλοι μαζί περαστικά.
Η γύμνια της διοικούσας παράταξης
Ευθύνη, όμως, για αυτή την απόπειρα συκοφάντησης φέρει και ο ίδιος ο δήμαρχος Αλίμου, Α. Κονδύλης. Το εν λόγω έγγραφο είχε κοινοποιηθεί στο δήμαρχο και παρά το γεγονός ότι γνώριζε τόσο την κατάσταση της δημοτικής συμβούλου, όσο και το ότι είχε ενημερώσει επισήμως για τους λόγους απουσίας της τον ίδιο και την πρόεδρο, δεν απέτρεψε την πειθαρχική της δίωξη, «ενημερώνοντας» και τον κ. Γαρυφαλάκη.
Το δημοτικό συμβούλιο κλήθηκε προφανώς να συνεδριάσει για αυτό το ζήτημα στις 11 του μηνός, με τις παρατάξεις της αντιπολίτευσης (Άλιμος εδώ ζούμε, Άλιμος όλοι μαζί, Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι και η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Π. Προυντζοπούλου) να καταθέτουν μαζί ψήφισμα, στο οποίο ψέγεται ο πρόεδρος και τονίζεται ότι «έχουμε πλήρη συνείδηση ότι, εκτός από αντίπαλοι στα δημοτικά πράγματα, πρώτα από όλα είμαστε άνθρωποι, με όλα τα συναισθηματικά και πολιτισμικά στοιχεία που η ιδιότητα αυτή όλων μας επιβάλλει, συνεπάγεται και συνεπιφέρει. Και αυτή η ιδιότητα πρέπει να υπερισχύει στις μεταξύ μας σχέσεις. Πολύ περισσότερο που γεννιόμαστε, κατοικούμε, ζούμε και βιώνουμε στον ίδιο τόπο, και γνωρίζουμε όλοι, τις ελπίδες και τις κακοτυχίες της ζωής του καθενός».
Ενώ η ίδια η Ελένη Μπελιά ανέφερε κατά την τοποθέτησή της: «Όσα συμβαίνουν καταδεικνύουν τη γύμνια της διοικούσας παράταξης. Δεν έχετε άλλον τρόπο, πολιτικό, να αντιμετωπίσετε τον έλεγχο και την κριτική που σας ασκεί το Άνω-Κάτω στο Καλαμάκι. Δείχνετε ακόμα περισσότερο την αλαζονεία σας και την απέχθειά σας προς τη δημοκρατία και τον σεβασμό. Δείξατε ότι δεν έχετε κανέναν ηθικό φραγμό».
Δανάη Ψωμοπούλου

πηγη

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια