ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΔΙΟΙΚΕΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Λύθηκε το μυστήριο με το κορίτσι του Ανσαριφάρντ! Βρήκαμε ποια είναι [pics]

Για το «love story» που κράτησε τον Καρίμ Ανσαριφάρντ στην Αθήνα και τον «έστειλε» στον Ολυμπιακό γράφτηκαν πολλά. Ωστόσο, στην ιστορία υπήρχαν κάποια κομμάτια του παζλ που δεν κολλούσαν μεταξύ τους.





Οπως η μεγάλη οικονομική επιφάνεια της κοπέλας «Χ», που δεν συμβάδιζε με τις φήμες από την «πλατεία» πως πρόκειται για γυμνάστρια-τραγουδίστρια που ανοίγει τα προγράμματα σε μικρά νυχτερινά μαγαζιά και που θα ήταν πολύ «προχώ» για τον συνεσταλμένο Ιρανό...

Η στήλη, που ανέδειξε το θέμα, έψαξε και βρήκε τον πραγματικό έρωτα του νέου φορ των «ερυθρολεύκων». Την ξανθιά κοπέλα με το πανάκριβο τζιπ που μένει στη Γλυφάδα αλλά δεν είναι ούτε γυμνάστρια ούτε τραγουδίστρια, αλλά σε ηλικία μόλις 23 ετών διοικεί ναυτιλιακή εταιρεία!
Αυτός είναι ο ξανθός ...άγγελος που έχει κλέψει την καρδιά του Καρίμ Ανσαριφάρντ
Ο λόγος για την Ελληνοαμερικανίδα Αλεξάνδρα-Σοφία Καλούλις, με την οποία ο 26χρονος άσος βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους οκτώ μήνες! Η Αλεξάνδρα-Σοφία, η οποία σπουδάζει στο Ελληνοαμερικανικό Πανεπιστήμιο ναυτιλιακά και ψυχολογία, προΐσταται της IMEQ (Innovative Maritime EQ Center) που πριν από περίπου έναν χρόνο άνοιξε το παράρτημά της στη Γλυφάδα. Η κεντρική έδρα της εταιρείας, την οποία διοικεί ο πατέρας της, βρίσκεται στην Κύπρο, ενώ έχει ακόμη παραρτήματα σε ΗΠΑ (Μαϊάμι), Φιλιππίνες (Μανίλα), Ρωσία, Λονδίνο, Βουλγαρία (Βάρνα), Ρουμανία και Ουκρανία.
Οι πληροφορίες της στήλης αναφέρουν πως η κοπέλα, η οποία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα πηγαίνοντας στο ACS Athens, γνωρίστηκε τυχαία με τον Καρίμ, ο οποίος επίσης αγωνιζόμενος στον Πανιώνιο διέμενε στη Γλυφάδα. Οι δυο τους πέρασαν τα Χριστούγεννα στις Αυστριακές Αλπεις, με την Αλεξάνδρα να ανεβάζει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία, με τη λεζάντα «Angels in Snow» («Αγγελοι στο Χιόνι»)!

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια