ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Δήμος Ελληνικού-Αργυρούπολης υποψήφιος για βραβείο Βιώσιμης Ανάπτυξης και Κοινωνικής Υπευθυνότητας! Ψήφισε κι εσυ!


Στο πλαίσιο του Sustainable Greece 2020 ξεκινά η ηλεκτρονική αξιολόγηση των πρωτοβουλιών & προγραμμάτων που παίρνουν μέρος στον Θεσμό διαλόγου Bravo 2016




Ψήφισε τώρα τις καλύτερες πρωτοβουλίες & δράσεις!

 πηγη

Με στόχο την επιβράβευση των καλύτερων πρωτοβουλιών που αναπτύσσονται στη χώρα μας, από ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΤΑ, ΜΚΟ, και προωθούν τη Βιώσιμη Ανάπτυξη, την Υπεύθυνη Επιχειρηματικότητα & την Κοινωνική Υπευθυνότητα σας καλούμε όλους να αναδείξετε τις πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας ζωής!  
  •     Ενημερωθείτε, Αξιολογήστε & Αναδείξτε τα καλύτερα προγράμματα
  •     Διάρκεια ψηφοφορίας από 9 Φεβρουαρίου έως 5 Μαρτίου
Ο Δήμος μας συμμετέχει με την πρωτοβουλία/δράση που ανέπτυξε αναφορικά με την ανακατασκευή και πιστοποίηση όλων των παιδικών χαρών της πόλης, η οποία διακρίθηκε τόσο για την βιωσιμότητά της όσο και για την κοινωνική της υπευθυνότητα.
Αξίζει να σημειωθεί πως η συνολική πρακτική που ακολουθήθηκε αποτέλεσε αντικείμενο θετικών σχολιασμών αλλά και παράδειγμα προς μίμηση για άλλους δήμους.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     




TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια