ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βράβευση της Εθελοντικής Ομάδας Πολιτικής Προστασίας του Δήμου μας (φωτο)

Σε εορταστικό κλίμα έγινε στις, 15 Φεβρουαρίου, η βράβευση των Εθελοντικών Ομάδων Πολιτικής Προστασίας από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής.




Η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, στο αμφιθέατρο του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, βράβευσε τους εθελοντές, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού για την ανιδιοτελή προσφορά τους.
Παρόντες στην εκδήλωση και οι εθελοντές μας από την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας, Πυρόσβεσης και Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, οι οποίοι με αυταπάρνηση, υψηλό αίσθημα ευθύνης και πολύ αγάπη δίνουν ένα κομμάτι της ψυχής τους για να προσφέρουν εθελοντικά στην προστασία της πόλης μας.



Ο εθελοντισμός αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε υγιούς κοινωνίας και καμία πολιτεία δεν πραγματοποιεί το όραμά της, εάν δεν εξασφαλίσει και την ενεργό συμμετοχή όλων των πολιτών. Η Πολιτική Προστασία του Δήμου μας, αναγνωρίζοντας τη σημαντική συμβολή τους στο έργο της τους τιμά και θεωρεί τη δράση τους, εφαλτήριο για την διάδοση της αξίας του εθελοντισμού στην πόλη μας.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια