ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Σε μία συγκινητική βραδιά ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης και ο “Γαλανόλευκος Φάρος” βράβευσαν παίκτες της Εθνικής Ελλάδος (φωτό)

Σε μία συγκινητική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο συνεδρικό κέντρο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης ο Δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος και ο «Γαλανόλευκος Φάρος» βράβευσαν όλες τις γενιές της Εθνικής Ελλάδος με αποκορύφωμα την Εθνική ομάδα που σήκωσε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο στην Πορτογαλία το 2004.





Από τον Νεστορίδη στον Καραγκούνη κι από τον Πολυχρονίου στον Αποστολάκη και πολλούς άλλους σε μια Εθνική βραδιά γεμάτη συγκίνηση.


Ο οικοδεσπότης της βραδιάς Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης χαρακτήρισε παρακαταθήκη για τις νεώτερες γενιές της Ελλάδας, την προσφορά των ποδοσφαιριστών της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, που τιμήθηκαν χθες στην εκδήλωση, που διοργάνωσε το Πανελλαδικό Σωματείο «Γαλανόλευκος Φάρος», στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μίκης Θεοδωράκης» στην Αργυρούπολη. 

«Η σημερινή εκδήλωση» τόνισε ο Δήμαρχος «είναι μια γιορτή για την πόλη μας και τον αθλητισμό. Νιώθω πραγματικά πολύ συγκινημένος και υπερήφανος που μου δόθηκε η ευκαιρία να σφίξω το χέρι του Δομάζου, του Πολυχρονίου και άλλων θρύλων του ελληνικού ποδοσφαίρου που βρίσκονται σήμερα εδώ». 

«Η σημερινή είναι μία πολύ σημαντική διοργάνωση για τον Αθλητισμό. Τιμούμε την ιστορία, τη μνήμη και την προσφορά. Όμως το σημαντικότερο όλων είναι το γεγονός ότι αφήνετε παρακαταθήκες στις νεώτερες γενιές για το πως πρέπει να αθλούνται και πως πρέπει να πορεύονται. Θέλω να συγχαρώ το Σωματείο «Γαλανόλευκος Φάρος» τον αντιπρόεδρο Γιώργο Χειλαδάκη, τον δικό μας Γιώργο, και να πω πως, ο δήμος μας πάντα θα φιλοξενεί αυτές τις εκδηλώσεις». 
Τέλος ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης, δήλωσε πως, αποτελεί προσωπική του δέσμευση πως όταν προχωρήσει η επένδυση του Ελληνικού, να προσπαθήσει για τη δημιουργία μέσα στο χώρο Μουσείου του «Γαλανόλευκου Φάρου» με όλη την ιστορία της Εθνικής Ομάδας. 

Οι βραβεύσεις ξεκίνησαν με τον Κώστα Πολυχρονίου, ο οποίος βραβεύτηκε για την πολύτιμη προσφορά του στην Εθνική Ελλάδος από όλα τα πόστα. Το βραβείο το έλαβε από τον νυν ομοσπονδιακό τεχνικό Μίχαελ Σκίμπε, ο οποίος απόλαυσε όλη την εκδήλωση από την αρχή ως το τέλος της μαθαίνοντας ιστορία, έχοντας δίπλα του τον βοηθό του Κώστα Τσάνα.
Τη σκυτάλη πήρε η πρώτη μεταπολεμική Εθνική ομάδα την οποία εκπροσώπησαν ο Κώστας Νεστορίδης και ο Σάββας Θεοδωρίδης. Μάλιστα από τις πιο ιδιαίτερες στιγμές της βραδιάς ήταν τα δάκρυα του παλαίμαχου άσου της ΑΕΚ όταν προσπάθησε να αρθρώσει δυο ευχαριστήριες κουβέντες για την τιμή που δέχθηκε.Εν συνεχεία ο Πρόεδρος του Οργανισμού Νεολαίας και Άθλησης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης κ.Γιώργος Καλιντέρης ο οποίος είχε και την ευθύνη της διοργάνωσης της εκδήλωσης βράβευσε τον αθλητικογράφο Νίκο Κατσαρό ,για την προσφορά του στα Μ.Μ.Ε.

Την ομάδα της δεκαετίας του 70’ που έφτασε μια ανάσα από τη συμμετοχή της στο παγκόσμιο κύπελλο του Μεξικού την ομάδα εκπροσώπησαν ο Μίμης Δομάζος, ο Τάκης Οικονομόπουλος, ο Αριστείδης Καμάρας, ο Αντώνης Αντωνιάδης, ο Στάθης Χάιτας και ο Γιάννης Γκαϊτατζής. 
Από την πρώτη ομάδα που βρέθηκε ποτέ σε τελική φάση, εκείνη της δεκαετίας του 80’, το «παρών» έδωσαν οι Σπύρος Λιβαθηνός, Μάικ Γαλάκος, Βασίλης Κωνσταντίνου, Λάκης Νικολάου και Χρήστος Αρδίζογλου. Τις πλακέτες τους άπαντες τις έλαβαν από την Δέσποινα Παναγούλια, του αρχιτέκτονα των πρώτων σπουδαίων επιτυχιών της γαλανόλευκης.

Από την ομάδα του 1994 που βραβεύτηκε από τον Δήμαρχο της πόλης Γιάννη Κωνσταντάτο, βρέθηκαν στην εκδήλωση οι Στράτος Αποστολάκης, Κυριάκος Καραταΐδης, Γιώτης Τσαλουχίδης αλλά και ο Ανδρέας Νινιάδης.
Από την πρωταθλήτρια Ευρώπης ήταν εκεί ο Γιώργος Καραγκούνης που παρέλαβε βραβείο και ως ρέκορντμαν συμμετοχών, αλλά και οι Τάκης Φύσσας, Βασίλης Τσιάρτας, Μιχάλης Καψής, Γιάννης Γκούμας και Αντώνης Νικοπολίδης.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια