ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Κουβέλης: Ψήφισα ΣΥΡΙΖΑ και θα ξαναψηφίσω!

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ ACTION FM

Ο πρώην Πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ ισχυρίζεται ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου






Αίσθηση έχουν προκαλέσει οι δηλώσεις του Φώτη Κουβέλη στο ραδιόφωνο του Action ότι ότι στις τελευταίες εθνικές εκλογές ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ κι ότι θα ξαναψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ στις επόμενες. 

Μιλώντας στην εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά στο ραδιόφωνο του Action ο κ. Κουβέλης είπε ακόμα ότι «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είναι καλύτερη από την κυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου».

 Επίσης αμφισβήτησε  ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ με τους χειρισμούς που έκανε το 2015 χρέωσε την ελληνική οικονομία 86 δισεκατομμύρια ευρώ. Πριν από λίγο το γραφείο του κ. Κουβέλη εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τονίζεται ότι δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα οι δηλώσεις που του αποδόθηκαν ότι ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ και στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.
   
Διευκρινιστική ανακοίνωση

Από το γραφείο του κ. Κουβέλη εξεδόθη διευκρινιστική δήλωση στην οποία κάνει λόγο για παρανόηση, παραδρομή ή προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων, σε βάρος του πρώην προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς και επισημαίνεται πως δεν ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Ιανουαρίου του 2015.

Πιο συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του γραφείου του Φώτη Κουβέλη, διευκρινίζεται ότι δήλωσε: «Ψήφισε ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 και «όχι» στο δημοψήφισμα. Δήλωσε ακόμη ότι και πάλι θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ. Τίποτε περισσότερο, τίποτε λιγότερο».

Στην ανακοίνωση υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο του 2015 ο Φώτης Κουβέλης ήταν επικεφαλής της Δημοκρατικής Αριστεράς η οποία μετείχε με δικό της ψηφοδέλτιο σε ολόκληρη την Ελλάδα και έδωσε τη μάχη με όλες της τις δυνάμεις.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια