ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προσβολή στην ιστορία του ελληνικού η αποδοχή χορηγίας από τον Ρέστη ( Βίντεο)


Η απόφαση της δημοτικής αρχής να δεχθεί χορηγία από εταιρεία του επιχειρηματία Ρέστη συνιστά βάναυση προσβολή στην ιστορία του δήμου Ελληνικού και όλων όσοι αγωνίστηκαν για να φύγουν τα κάγκελα από την παραλία του Αγίου Κοσμά.







Το 2007, ο Γιάννης Κωνσταντάτος ως αντιδήμαρχος στο δήμο Αργυρούπολης παραβρέθηκε στην κινητοποίηση για το κόψιμο των κάγκελων της παραλίας του Ελληνικού, ακολουθώντας το μεγάλο ρεύμα διεκδίκησης ελεύθερων ακτών που προκλήθηκε από την απεργία πείνας του Χρήστου Κορτζίδη.
Το 2017, κάνει λόγο για «προσωπική βεντέτα» του Χρήστου Κορτζίδη με τον επιχειρηματία Ρέστη.

Τυχοδιωκτισμός και περιφρόνηση στην ιστορία του Ελληνικού. Στοίχιση με την πλευρά του επιχειρηματία που με τις πλάτες των κυβερνήσεων λυμαίνονταν μαζί με άλλους του είδους του την παραλία του Ελληνικού και την στερούσε από τους κατοίκους της.
Που άνθρωποι της εταιρείας του έκαναν δεκάδες μηνύσεις εναντίον αιρετών, εργαζομένων και πολιτών του δήμου Ελληνικού και οργάνωναν επιθέσεις και τραμπουκισμούς εναντίον λουόμενων της ελεύθερης - δημοτικής πλαζ Αγίου Κοσμά και των υπαλλήλων του δήμου σε αυτή για ορισμένες μάλιστα από τις οποίες υπάρχουν δικαστικές καταδίκες.


Κάθε μέρα που περνά ο Γιάννης Κωνσταντάτος αποδεικνύει ότι πολιτεύεται χωρίς αρχές.


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ





 ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΝΩΣΗ     


ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ


TOP PIZZA ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια