ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ο Νίκος Δένδιας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1

Ο Νίκος Δένδιας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1   

Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος και Βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Δένδιας, συμμετείχε σε συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις σήμερα το πρωί στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» που παρουσιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Παπαδάκηςστον τηλεοπτικό σταθμό ΑΝΤ1.        




Μεταξύ άλλων ο κ. Δένδιας ανέφερε: 
  • Υπάρχει μια βασική και αναγκαία παράμετρος για να ξεφύγουμε από αυτόν τον φαύλο κύκλο που κρατάει πάρα πολλά χρόνια κι έχει εξαντλήσει τους πάντες: Θα πρέπει να γίνουν επενδύσεις στη χώρα για να αντιμετωπιστεί το τεράστιο πρόβλημα της ανεργίας, το οποίο έχει επεκταθεί σε απίστευτο βαθμό. Διότι κι ένα κομμάτι αυτών που βλέπουν δουλειά πια, είναι δουλειές περιορισμένου χρόνου και πολύ κακά αμειβόμενες.
  • Ένα πολύ καλό κομμάτι (της κοινωνίας) έχει φύγει στο εξωτερικό.
  • Αν έρθω και σας πω ότι αύριο το πρωί θα γίνει ο Κ. Μητσοτάκης Πρωθυπουργός, την επόμενη μέρα θα αυξήσει τους μισθούς στα 1.200 ευρώ, τη μεθεπόμενη μέρα θα αρχίσει να μοιράζει στους Έλληνες δώρα και την επόμενη μέρα θα είναι Χριστούγεννα, θα με πάρουν με τα λεμόνια και καλά θα κάνουν. Αυτά λεγόντουσαν μέχρι τώρα.
  • Πρέπει να ξεκινήσουμε από τις μειώσεις φόρων: ΕΝΦΙΑ για τα νοικοκυριά και για τα νομικά πρόσωπα από 29% σε 20%, για να δημιουργήσουμε έναν κύκλο επανεπένδυσης στην ελληνική οικονομία.
  • Θα πρέπει να υπάρξει ένα τελείως διαφορετικό σύστημα για τους βουλευτές, στο οποίο να αναγνωρίζονται τα έξοδα και να φορολογούνται όπως όλοι οι άλλοι πολίτες.
  • Η εισφορά αλληλεγγύης είναι από μόνο του ένα έκτακτο μέτρο. Επί της δικής μας κυβέρνησης, η εισφορά αλληλεγγύης είχε αρχίσει να μειώνεται και ρητά υπήρχε δέσμευση κατάργησης.
  • Όταν λέμε ότι τα κόμματα δεν πρέπει να πληρώνονται από το ελληνικό Δημόσιο γιατί αυτό δεν έχει λεφτά, προτιμώ να τα δίνει φανερά ως δωρεά ο ιδιώτης.
  • Τα κόμματα από κάπου πρέπει να χρηματοδοτηθούν. Η ιδιωτική και φανερή χορηγία, θεσμός αναγνωρισμένος παγκοσμίως, είναι ένας θεσμός που είναι καλό να εισαχθεί και στην Ελλάδα.
  • Όσο μειώνονται οι φορολογικοί συντελεστές, τόσο αναπτύσσεται η οικονομία. Εμείς πιστεύουμε στους λιγότερους φόρους.
  • Δημόσιος χώρος σημαίνει χώρος προσβάσιμος σε όλους, κάτω από τους όρους του νόμου. Κατά συνέπεια, οιαδήποτε κατάληψη είναι εναντίον του νόμου.
  • Οι καταλήψεις έχουν πολλαπλασιαστεί, έχει γεμίσει η Αθήνα καταλήψεις.
  • Το παράδειγμα της βίλας Αμαλία που έγινε σχολείο, είναι ενδεικτικό για το πώς μπορούν να αξιοποιηθούν τα κτίρια σε κατάληψη
ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ

Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια