ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΡΕ ΜΑ@#ΚΑ ... ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ


Η τοποθέτηση του Γιάννη Κωνσταντάτου είναι γεμάτη από αντιφάσεις και διαστρεβλώσεις της πραγματικότητας.





Η πραγματικότητα είναι ότι με την πολιτική της δημοτικής αρχής, το γήπεδο έχει αδειάσει από τον κόσμο (εκτός συλλόγων) που πριν έσφυζε στο χώρο.
Η πραγματικότητα επίσης είναι ότι στην προσπάθεια τους να επιβάλουν τις επιλογές τους απέναντι σε όσους αντιδρούν, φτάνουν ακόμη και σε φασίζουσες πρακτικές, απαιτώντας από σύλλογο να διώξει μέλος του και τα παιδιά του από το γήπεδο.
Για να σχηματίσετε άποψη για το θέμα θα χρειαστεί να ψάξετε στο διαδίκτυο τις σχετικές αναρτήσεις και για αυτό σας παραθέτουμε μερικές ηλεκτρονικές διευθύνσεις.
Εκείνο για το οποίο δεν θα χρειαστεί να κάνετε καμία έρευνα, είναι για το ύφος και το ήθος του ανθρώπου που με πληθωρικό τρόπο αναδεικνύονται από την τοποθέτησή του.

         .Στάδιο Αργυρούπολης: ένας χρόνος μετά (ανακοίνωση της Συνέλευσης για το Άνοιγμα του Σταδίου)
Παρακαλούμε κάντε τον κόπο να δείτε ολόκληρο το βίντεο.
Θα σας δώσει μια ιδέα «περί τίνος πρόκειται».

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ ΔΕΙΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ




ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΙΟΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ TOP PIZZA


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια