ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

POT PLANTS για το Σαββατοκύριακο 25-26 ΜΑΡΤΙΟΥ σας περιμένει μια μεγάλη προσφορά

ΔΙΗΜΕΡΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΟΡΤΑΝΣΙΕΣ ΣΕ ΕΚΠΛΗΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ

✔ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ

Στο φυτώριο μας θα βρείτε εδώδιμα και καλλωπιστικά, οπωροφόρα και κωνοφόρα δένδρα. Λουλούδια και θάμνοι, λαχανικά και αρωματικά φυτά υψηλής ποιότητας για τον κήπο & τη βεράντα σας. Χώματα, βελτιωτικά, λιπάσματα για τα φυτά σας. Πλαστικές, πήλινες και τσιμεντένιες γλάστρες, μεταλλικά βαρέλια.

 Εργαλεία, είδη άρδευσης και συστήματα αυτόματου ποτίσματος, διακοσμητικά και πολλά συναφή είδη. Επιπλέον, φυτά εσωτερικού χώρου, ορχιδέες, μπονσάι, μεγάλη ποικιλία σε κάκτους και παχύφυτα, φυτά για δώρο καθώς και μια μεγάλη γκάμα με κασπώ για να τα συνδυάσετε.
Με μεράκι και εμπειρία έχουμε διαμορφώσει ένα υπέροχη χώρο με λουλούδια, δένδρα, θάμνους και διακοσμητικά, σε μεγάλη ποικιλία. 
Σας περιμένουμε στο φυτώριο μας  να επωφελήθηκε από τις προσφορές μας …..αλλά και κάθε Σαββατοκύριακο μεγάλες προσφορές.   

Στο POT PLANS αυτό το Σαββατοκύριακο 25-26 Μαρτίου μια εκπληκτική προσφορά γι εσάς ορτανσία μόνο 5.99€

Λίγα λόγια για την Ορτανσία

Η ορτανσία είναι ένας φυλλοβόλος καλλωπιστικός θάμνος, κατάλληλος τόσο για τον κήπο όσο και για τη βεράντα. Τα άνθη της ορτανσίας είναι σύνθετα.
Απαρτίζονται από πολλά άγονα ανθίδια που σχηματίζουν μεγάλες σφαιρικές κεφαλές. Τα άνθη σχηματίζονται στις κορυφές των νέων βλαστών και παραμένουν στο φυτό όλο το καλοκαίρι.
Το ρόδινο, το γαλάζιο και το λευκό είναι τα περισσότερο διαδεδομένα χρώματα στα άνθη, ωστόσο υπάρχουν ποικιλίες με μωβ, μελιτζανί, κόκκινα, έντονα φούξια και κίτρινα άνθη. Στην ορτανσία το χρώμα των ανθέων εκτός από την ποικιλία εξαρτάται και από το pH του εδάφους.
Έτσι πολλές ποικιλίες αποκτούν μπλε άνθη όταν καλλιεργούνται σε όξινο έδαφος, κόκκινα όταν το έδαφος έχει ουδέτερο pH και ροζ όταν καλλιεργούνται σε αλκαλικά εδάφη. Η ορτανσία ευδοκιμεί σε γόνιμα και υγρά εδάφη.
Προτιμά τις σκιερές ή ημισκιερές θέσεις αφού δεν αντέχει το άμεσο ηλιακό φως και τις καυτές ακτίνες του ήλιου. Η ορτανσία είναι ευαίσθητη στους ισχυρούς ανέμους και πρέπει να τοποθετείται σε υπήνεμες θέσεις.

Είναι φυτό που χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στο πότισμα καθώς πρέπει να αρδεύεται συχνά και με μικρές δόσεις. Στη βάση του φυτού δεν πρέπει να συσσωρεύεται και να λιμνάζει νερό. Τους καλοκαιρινούς μήνες με αυξημένες θερμοκρασίες, το πότισμα πρέπει να επαναλαμβάνεται σχεδόν σε καθημερινή βάση. Προσοχή απαιτείται και στη λίπανση που θα πρέπει να εφαρμόζεται την άνοιξη και το καλοκαίρι κάθε 20 περίπου ημέρες τις πρωινές ή απογευματινές ώρες.


ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ
Τεχνολόγος Γεωπόνος
Hogeschool In Holland

Delft, Netherlands





Γούναρη 247 & Γληνού 1, Γλυφάδα Δρομολόγηση (Χάρτης google)

ΤΗΛ.: 2130360239




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια