ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Διανομή τροφίμων μέσω κοινωνικού παντοπωλείου


Περίπου είκοσι τόνους από τρόφιμα, αλλά και λαμπάδες και άλλα δώρα μοίρασε ο Δήμος Γλυφάδας στους άπορους και φτωχούς συμπολίτες μας, εν όψει των άγιων ημερών του Πάσχα. Η διανομή των τροφίμων πραγματοποιήθηκε από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Πέμπτη από το κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Γλυφάδας, στους ωφελούμενους των κοινωνικών δομών.

Ειδικότερα, στο Δήμο Γλυφάδας λειτουργεί ένα δίκτυο κοινωνικών δομών που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό μαγειρείο (συσσίτιο) και κοινωνικό ιατρείο-φαρμακείο. Στις δομές αυτές είναι εγγεγραμμένες συνολικά 855 οικογένειες που αριθμούν περίπου 2000 μέλη. Πρόκειται κυρίως για συμπολίτες μας που λόγω της οικονομικής κρίσης βρέθηκαν να αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα επιβίωσης.






Συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του τελευταίου τετραημέρου (10-13 Απριλίου), ο Δήμος Γλυφάδας, μέσω του κοινωνικού παντοπωλείου, διένειμε στους δικαιούχους πολίτες τα ακόλουθα:

1980 κιλά αρνί
3750 κιλά πατάτες
1100 λίτρα ελαιόλαδο
2250 τεμάχια ζυμαρικά
1500 τεμάχια όσπρια
1500 τεμάχια ρύζι
900 τεμάχια ζάχαρη
900 τεμάχια αλεύρι
1600 τεμάχια γάλα
2450 τεμάχια ντοματοπελτέ
2450 κονσέρβες
600 κουτιά δημητριακά
200 τεμάχια γλυκίσματα
400 λαμπάδες & πασχαλινά αυγά



Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε όλους τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που συνεισέφεραν ώστε να συγκεντρωθούν τα αγαθά που διανεμήθηκαν, αλλά και τους εργαζόμενους στις κοινωνικές δομές του Δήμου για την μεθοδική και συστηματική δουλειά τους. «Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας και να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη, ειδικά τις άγιες τούτες ημέρες», τόνισε ο κ. Παπανικολάου.
 
«Απλώνουμε ένα δίχτυ κοινωνικής προστασίας πάνω από την πόλη μας και καθημερινά, με τη βοήθεια των εργαζομένων και των εθελοντών, το ενισχύουμε και το επεκτείνουμε», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας, Αναστασία Αργυροπούλου, που ευχαρίστησε όλους όσους προσέφεραν προϊόντα στο κοινωνικό παντοπωλείο, που είναι οι ακόλουθοι:
 
MINERVA MARINE INC
MARINE TRUST LTD
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΗΜΗΤΡΗ ΤΟΓΚΑ
ΟΜΙΛΟΣ ΠΑΠΑΘΕΟΧΑΡΗ
SUPERMARKET ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
MEAT THE BUTCHER IKE
ΖΙΑΠΑΣ ΑΡΤΟΠΕΙΟ-ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ
Ok! ANYTIME MARKETS A.E.
ΜΠΡΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Β.Ε.Ε.Τ.
SUPERMARKET ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΧΕΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕΓΑ Α.Ε.
ΓΑΛΑΚΤΟΠΩΛΕΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗΣ «Ο Τάσος»
ΕΤΑΙΡΕΙΑ COCA COLA 3E
ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΝΗΡΗΪΔΕΣ
NEW CULT
3ο ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
ΠΑΟ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ»
ΕΝΩΣΗ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ «ΤΟ ΑΡΓΕΝΟΝ»
HOLY SPIRIT
ΛΙΛΟΣΠΙΤΟ ΒΡΕΦ.ΣΤΑΘΜΟΣ

ROTARACT CLUB ΓΛΥΦΑΔΑΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια