ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η Ανάσταση στο παρεκκλήσι του ΠΙΚΠΑ Βούλας

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος για το 2017 τελέσθηκε στο Ιερό Παρεκκλήσιο του Αγίου Στυλιανού ΚΑΑΠ (πρώην ΠΙΚΠΑ) Βούλας στις 10 μ.μ., η τελετή της Αναστάσεως, από τον Εφημέριο του Ιδρύματος π. Αντώνιο Χρήστου.




Τα παιδιά του Ιδρύματος που μπορούσαν να μετακινηθούν, το προσωπικό του που εφημέρευε, καθώς και πολλοί εθελοντές, έψαλλαν όλοι μαζί το «Χριστός Ανέστη» και πλημμύρισαν τις λαμπάδες τους αλλά και τις καρδιές τους, με το Πανάγιο Αναστάσιμο Φως, το οποίο προμηθευτήκαμε απευθείας από το Αεροδρόμιο.
Μετά το τέλος της τελετής και τις ευχές, όλα τα παιδιά έλαβαν πασχαλινά αβγά, από ένα χειροποίητο βραχιολάκι με σταυρό, σοκολετένιο πασχαλινό γλύκισμα και αποχώρησαν χαρούμενα.
Αξίζει να σημειωθεί ότι την Παρασκευή της Διακαινησίμου 21 Απριλίου στην εορτή της Παναγίας της Ζωοδόχου Πηγής , θα τελεστεί Αναστάσιμη πανηγυρική Θ. Λειτουργία 7.15-10 π.μ. και στις 12.00 μ.μ., θα τελεστεί βάπτιση σε παιδάκι του Ιδρύματος.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια