ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Προμότ Λαϊνόπουλος: Σε πλειστηριασμό ακίνητο στην Γλυφάδα

Στο “σφυρί” θα βγει στα μέσα Μαΐου ένα ακόμα ακίνητο της άλλοτε κραταιάς Προμότ Λαϊνόπουλος, για οφειλή ύψους 3,3 εκατομμυρίων ευρώ προς την Alpha Bank.

Πρόκειται, σύμφωνα με πληροφορίες, για τον εκθεσιακό χώρο και το συνεργείο του πρώην διανομέα και επισκευαστή της Mercedes-Benz στη Γλυφάδα, στη λεωφόρο Βουλιαγμένης 107, με συνολική επιφάνεια 4.000 τετραγωνικών μέτρων.






Το συγκεκριμένο ακίνητο είχε βγει σε πλειστηριασμό και κατά το παρελθόν, με τη διαδικασία να αποβαίνει όμως άκαρπη. Έτσι, αυτή τη φορά η τιμή πρώτης προσφοράς θα είναι χαμηλότερη, και θα ανέρχεται στα 832.000 ευρώ για τον εκθεσιακό χώρο, ενώ τα τρία υπόγεια του ακινήτου ξεκινούν από τα 150.000 ευρώ, 120.000 ευρώ και 242.000 ευρώ αντίστοιχα.

Σημειωτέον ότι το ακίνητο, στο οποίο η Προμότ Λαϊνόπουλος είχε επενδύσει το 2005 περίπου 6 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να ενισχύσει την παρουσία της στα νότια προάστια, συνοδεύεται από προσημειώσεις συνολικού ύψους σχεδόν 8 εκατομμυρίων ευρώ, εκ των οποίων τα 7,8 εκατ. ευρώ αφορούν σε απαιτήσεις της Alpha Bank, και τα υπόλοιπα σε απαιτήσεις του δήμου Κηφισιάς.

Υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν άλλα δύο ακίνητα της Προμότ Λαϊνόπουλος, ένα σπίτι στο Ψυχικό και ένα οικόπεδο στις Αφίδνες, έχουν εκπλειστηριαστεί, σηματοδοτώντας το δραματικό φινάλε μίας αληθινής αυτοκρατορίας στο χώρο της εμπορίας αυτοκινήτων. Μίας αυτοκρατορίας που στο απόγειο της δόξας της, στα τέλη της δεκαετίας του ’90, έφτασε να είναι η πιο κερδοφόρα εμπορική επιχείρηση στην Ελλάδα, όμως ο θάνατος του “πατριάρχη” της εταιρείας, Ιωάννη Λαϊνόπουλου, το 2001 σήμανε και την αρχή του τέλους. Παρά το γεγονός ότι η Προμότ Λαϊνόπουλος εξακολουθούσε μέχρι και το 2008 να καταγράφει κερδοφορία, υπό την ηγεσία των παιδιών του Ιωάννη Λαϊνόπουλου, Μανώλη και Όλγας, και κυρίως χάρη στις πωλήσεις αυτοκινήτων Smart, το μοιραίο δεν απεφεύχθη τελικά, με τη Mercedes-Benz να έχει διακόψει ήδη από το 2012 τη συνεργασία της με την Προμότ Λαϊνόπουλος στον τομέα των πωλήσεων, ενώ εδώ και λίγους μήνες έχει διακόψει τη συνεργασία της και σε ό,τι αφορά την τεχνική εξυπηρέτηση.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια