ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Με εντατικούς ρυθμούς προχωράει το πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων στη Γλυφάδα



Η ασφαλτόστρωση στην οδό Γούναρη συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς και ήδη τα συνεργεία του δήμου έφτασαν στο ύψος της Εφορίας. Παράλληλα διορθώνονται ζημιές και επισκευάζονται τα πεζοδρόμια.









Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου Συνεχίζουμε τις εργασίες στην οδό Γούναρη ώστε όλος ο δρόμος να έχει την εικόνα που αξίζει σε μια κεντρική αρτηρία της Γλυφάδας.» και συμπληρώνει:
«Ζητούμε την υπομονή και την κατανόηση πεζών και οδηγών, αλλά κυρίως τη συνεργασία τους: Αναγκαστήκαμε να ρίξουμε ξανά άσφαλτο σε ορισμένα σημεία που είχαμε μόλις ασφαλτοστρώσει, επειδή οχήματα είχαν «πατήσει» πάνω πριν στερεοποιηθεί η άσφαλτος.
Τα συνεργεία μας και όλοι οι άνθρωποι του Δήμου δουλεύουν πρωί και βράδυ για να παραδώσουμε έργα οδοποιίας σύγχρονα και λειτουργικά. Αν δεν τα σεβόμαστε όλοι, τότε είναι πρακτικά αδύνατο να αποκτήσει η πόλη μας την εικόνα που όλοι θέλουμε να έχει».


ΠΗΓΗ:www.glyfada24.gr

πηγη


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια