ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ ΤΟΥ ΑΡΑΠΙΔΗ ΡΑΦΑΗΛ




Συλλυπητήρια στις οικογένειες των τεσσάρων νεκρών στρατιωτικών του μοιραίου ελικοπτέρου του Στρατού Ξηράς τύπου UH-1H,το οποίο συνετρίβει σήμερα το πρωί. Να ευχηθώ ταχεία ανάρρωση στην Αρχιλοχία Βασιλική Πλεξίδα η οποία είναι η μόνη επιζήσαντα του μοιραίου ελικοπτέρου, η οποία νοσηλεύεται τραυματισμένη αλλά ευτυχώς εκτός κινδύνου στο 424 ΓΣΝΣ Θεσσαλονίκης. 





Παράλληλα θέλω να εκφράσω και την οργή μου σχετικά με τα παμπάλαια ελικόπτερα τα οποία διαθέτει και δεν αποσύρει ο Ελληνικός Στρατός και με τα οποία δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε θρηνήσει θύματα.Ήρθε η ώρα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να σταματήσουν να συντηρούν τους εκατοντάδες χιλιάδες λαθρομετανάστες  που έχουν έρθει στην χώρα μας και τα κρατήσουν χρήματα για την συντήρηση των οχημάτων,για αγορά ανταλλακτικών καθώς και για την αγορά καινούργιου στρατιωτικού  εξοπλισμού ώστε να σταματήσουν πλέον αυτά τα θλιβερά συμβάν. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!

ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΤΡΑΝΙΔΑΚΗΣ:ΠΑΡΩΝ

ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΘΩΜΑΣ ΑΔΑΜΟΥ:ΠΑΡΩΝ

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΓΟΥΛΑΣ:ΠΑΡΩΝ

ΥΠΟΛΟΧΑΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΧΑΤΖΗΣ:ΠΑΡΩΝ

ΑΘΑΝΑΤΟΙ...ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΜΑΣ!!!!



 FACEBOOK




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια