ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Η JYSK ανοίγει νέο κατάστημα στην Bάρη


Την Πέμπτη, 27 Απριλίου, στις 9 το πρωί, το έβδομο κατάστημα της JYSK  στην Ελλάδα, θα κάνει εγκαίνια στη Βάρη, στα πλαίσια του πενταετούς πλάνου που προβλέπει δίκτυο 40 καταστημάτων σε όλη την χώρα.


Οι κάτοικοι των Μεσογείων και της νοτιοανατολικής Αττικής θα έχουν από την Πέμπτη 27 Απριλίου ένα νέο κατάστημα JYSK ακόμα πιο κοντά τους καθώς η Δανέζικη αλυσίδα  καταστημάτων που πρεσβεύει το σκανδιναβικό design στα είδη σπιτιού και ύπνου (Scandinavian Sleeping & Living) ετοιμάζεται να ανοίξει το έβδομο κατάστημα στην Ελλάδα συνεχίζοντας σταθερά τα πλάνα επέκτασής της.





Μετά από ένα δυναμικό ξεκίνημα με 4 καταστήματα στα τέλη του 2015 η JYSK άνοιξε μόνο ένα κατάστημα μέσα στο 2016, δίνοντας το περιθώριο στην JYSK Ελλάδας να προσαρμοστεί στην Ελληνική αγορά αλλά και να αφομοιώσει τις αρχές και τις διαδικασίες του πολυεθνικού ομίλου. Το 2017 η Δανέζικη αλυσίδα επιστρέφει στους εντατικούς ρυθμούς επέκτασης στην Ελλάδα καθώς μετά το κατάστημα της Κομοτηνής που εγκαινιάστηκε τον Μάρτιο ήρθε η σειρά της Βάρης για να αποκτήσει το δικό της κατάστημα JYSK. O ιδρυτής και ιδιοκτήτης της JYSK Lars Larsen έχει δηλώσει ότι πιστεύει στην Ελλάδα και αυτό αποδεικνύεται στην πράξη καθώς μετά την Βάρη σειρά παίρνουν αρκετά ακόμα καταστήματα τα οποία θα εγκαινιαστούν μέσα στους επόμενους μήνες.

Ο Γιώργος Τσιρώνης, Περιφερειακός Διευθυντής της JYSK , εξηγώντας την στρατηγική  της εταιρείας αναφέρει : «Η JYSK είναι μια Δανέζικη εταιρεία με απόλυτο προσανατολισμό στον πελάτη και την σωστή εξυπηρέτηση του. Στις αρχές αυτές βασίζεται και η στρατηγική της σχετικά με την εύρεση και υλοποίηση των νέων καταστημάτων της, με στόχο την εύκολη πρόσβαση των πελατών χωρίς να χρειάζεται να διανύσουν πολλά χιλιόμετρα».

Το κατάστημα της Βάρης ικανοποιεί όλες τις προϋποθέσεις καθώς φέρνει τη JYSK ακόμα πιο κοντά στους κατοίκους των Μεσογείων και της νοτιοανατολικής Αττικής.  Η JYSK έχει ετοιμάσει μια εβδομάδα εξαιρετικών προσφορών αποκλειστικά για τα εγκαίνια του καταστήματος της Βάρης και ο Περιφερειακός Διευθυντής κος Τσιρώνης ανυπομονεί να καλωσορίσει τους πελάτες με μια μεγάλη ποικιλία από στρώματα, παπλώματα, λευκά είδη, έπιπλα σπιτιού και κήπου, είδη διακόσμησης αλλά και πολλά άλλα προϊόντα καθημερινής χρήσης για το σπίτι.
 «Οι πελάτες στο νέο μας κατάστημα θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στα προϊόντα ειδών ύπνου που εξειδικεύεται η JYSK όπως παπλώματα, στρώματα και μαξιλάρια, αλλά και σε μια ευρεία γκάμα προϊόντων έξυπνα και προσεκτικά διαλεγμένα για όλο το σπίτι και τον κήπο.
Στόχος μας είναι να απολαμβάνουν κάθε εβδομάδα εξαιρετικές προσφορές, αξιόπιστη ποιότητα, ευκολία στις αγορές και ανταγωνιστική εξυπηρέτηση μέσα από το κατάστημα, το e-shop JYSK.gr αλλά και την υπηρεσία  μας Click & Collect» αναφέρει ο κύριος Τσιρώνης.

Σχετικά με το κατάστημα JYSK στη Βάρη

·        Το κατάστημα έχει 8 υπαλλήλους.
·        Διευθύντρια του καταστήματος είναι η κυρία Βίκυ Σίμου.
·        Ο χώρος πωλήσεων του καταστήματος είναι περίπου 900 τετραγωνικά μέτρα.
·        Τα εγκαίνια του καταστήματος είναι την Πέμπτη, 27 Απριλίου, στις 9 το πρωί.
·        Το κατάστημα βρίσκεται στο 2 χιλιόμετρο της Λ. Βάρης Κορωπίου στη Βάρη.  



Σχετικά με τη JYSK GROUP

H JYSK GROUP έχει τις ρίζες της στη Σκανδιναβία: το πρώτο κατάστημα άνοιξε στη Δανία το 1979. Σήμερα, η JYSK GROUP έχει πάνω από 2.400 καταστήματα και 21.000 υπαλλήλους σε 48 χώρες. Στη Γερμανία και την Αυστρία το όνομά της είναι Dänisches Bettenlager και JYSK στον υπόλοιπο κόσμο. Στόχος της JYSK GROUP είναι να αποκτήσει παρουσία σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας εξαιρετικές προσφορές σε όλους. Ο ιδιοκτήτης και ιδρυτής της JYSK είναι ο Lars Larsen o οποίος είναι επίσης ιδιοκτήτης των αλυσίδων επίπλου Bolia.com, IDEmøbler και ILVA καθώς και άλλων επιχειρήσεων. Ο τζίρος της JYSK GROUP το οικονομικό έτος 2016/16 ήταν 3.12  δις. Ευρώ.


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε με:

Κώστας Δημόπουλος, Sales & Marketing Manager JYSK Ελλάδας

Γεώργιος Τσιρώνης,  Περιφερειακός Διευθυντής JYSK Ελλάδας





Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια