ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Pelma...... KLIOmed


Η μελέτη των πιέσεων που ασκούνται στο πόδι από το υπερκείμενο σωματικό βάρος σε σχέση με την επιφάνεια στήριξης, δεν είναι υπόθεση των τελευταίων ετών.




Η τεχνολογική επανάσταση, δεν άφησε ανεπηρέαστη την μελέτη των πελματιαίων πιέσεων, αφήνοντας στο παρελθόν, συσκευές όπως το πελματοσκόπιο, τάπητα κτλ.. αντικαθιστώντας τις με τους σημερινούς πελματογράφους.


Η εταιρεία KLIOmed, κυριαρχεί στον τομέα τον εξατομικευμένων πελμάτων, γιατί συνδυάζει τρεις διαφορετικές μεθόδους μέτρησης, διασφαλίζοντας έτσι ακρίβεια, αποτελεσματικότητα και πλήρης εξατομίκευση. Συγκεκριμένα:


 Πελματογράφος

Η πρώτη μέθοδος για την διεξαγωγή της εξέτασης του πέλματος είναι ο πελματογράφος. Η συσκευή αυτή μας προσφέρει απεικόνιση του πέλματος, καθώς και μέτρηση των πελματιαίων πιέσεων. Συγκεκριμένα, χρησιμοποιώντας την στατική και την δυναμική μέτρηση, διασφαλίζουμε την αποτύπωση των συνολικών πιέσεων σε κάθε θέση του ανθρώπινου σώματος, διασφαλίζοντας έτσι μεγαλύτερη αξιοπιστία και απεικόνιση της πραγματικότητας.

Scanner 
 Η δεύτερη μέθοδος, που χρησιμοποιούμε είναι η αποτύπωση με Scanner, δηλαδή το ψηφιακό μηχάνημα ανάλυσης πέλματος. Μ ε τον τρόπο αυτό, επιτυγχάνουμε την αυτόματη καταγραφή των διαφορετικών πιέσεων που ασκούνται στο πέλμα, με ακρίβεια χιλιοστού!!




Φωτογραφική Απεικόνιση 

 Η τρίτη και τελευταία μέθοδος είναι η φωτογραφική απεικόνιση. Με τον τρόπο αυτό, ολοκληρώνουμε στη KLIOmed την εξέταση του πέλματος. Με την διαδικασία αυτή, επιτυγχάνουμε την ακριβή ανάλυση κάθε γωνίας των οστών κνήμης – αστραγάλου - πέλματος, κάτι που δεν μας προσφέρουν οι άλλες δύο μέθοδοι.



Η μεγάλη εμπειρία μας στον τομέα του πέλματος, καθώς και οι άρτια εκπαιδευμένοι και εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, έχουν καθιερώσει  την εταιρεία στον κλάδο, ενώ παράλληλα η εμπιστοσύνη των πελατών μας έχει πια κερδηθεί. Μεγάλοι αθλητικοί σύλλογοι, σχολεία, καθώς και πολλές εργασιακές ομάδες, μας έχουν εμπιστευθεί για την κατασκευή ορθωτικών πελμάτων. Έχοντας ως κύριο γνώμονα τον άνθρωπο συνεχίζουμε και θα συνεχίζουμε να προφέρουμε «γερές βάσεις» σε όλους!

Σας περιμένουμε, Γούναρη 217 , Άνω Γλυφάδα.

Τηλ.: 2109650259
Κιν.:  6948087638 6944552862

e-mail.: info@kliomed.gr

 face book


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια