ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Βίκος Street Relays Γλυφάδα 2017: Έβαλαν τη δική τους πινελιά και πέτυχαν!


Δεκάδες δρομείς, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και συμμετείχαν στις σκυταλοδρομίες του πρώτου Βίκος Street Relays 2017, που διοργανώθηκε με τεράστια επιτυχία στην πανέμορφη πόλη των νοτίων προαστίων, τη Γλυφάδα. 


Απλός κόσμος, δρομείς, επώνυμοι και ανώνυμοι, παράγοντες της τοπικής κοινωνίας ενώθηκαν κι όλοι μαζί πρόσφεραν μοναδικές εικόνες ανθρωπιάς και αθλητισμού.





Όμως, χρώμα, παλμό, ζωντάνια και πολλά μα πάρα πολλά χαμόγελα, πρόσφεραν με το δικό τους τρόπο, τη δική τους πινελιά, οι τοπικοί υποστηρικτές του αγώνα της Γλυφάδας…
Όπως και ένα χρόνο πριν, έτσι και φέτος, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό βοηθώντας στην υλοποίηση του στόχου, που δεν ήταν άλλος από την ενίσχυση του ιδρύματος Make-A-Wish.
Πολύτιμη ήταν η συνδρομή του «ΙΕΚ ΑΛΦΑ Γλυφάδας», που κάλυψε με εθελοντές τη διοργάνωση, με σπουδαστές από τα τμήματα «Προπονητικής» και «Διοίκησης & Οικονομίας» του ΙΕΚ. Παράλληλα, άριστα καταρτιζόμενοι σπουδαστές πρόσφεραν μασάζ αποκατάστασης στους δρομείς και face painting στους μικρούς μας φίλους!
Δυναμικό παρών έδωσε για άλλη μια φορά η ομάδα του «Recreation Fitness Team», που ασχολείται με την ενδυνάμωση και το conditioning ατόμων, ομάδων και αθλητών.
Η εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας «Delta Force Security» ήταν υπεύθυνη για την ασφάλεια και την επιτήρηση της διοργάνωσης και με το άψογα εκπαιδευμένο προσωπικό της φρόντισε να κυλήσουν όλα στην εντέλεια.
Στα Βίκος Street Relays έδωσε το παρόν και το «Gazi College» , που αποτελεί το στέκι των Γλυφαδιωτών για όλες τις ώρες για καφέ, πρωινά σνακ αλλά και για γεύμα παρέα με γευστικά cocktails και επιλεγμένα κρασιά.
Σημαντική υπήρξε η παρουσία του συλλόγου για την προστασία της θαλάσσιας χελώνας «ΑΡΧΕΛΩΝ». Τα μέλη του συλλόγου βρέθηκαν στη fan zone του αγώνα και δεν έπαψαν στιγμή να ενημερώνουν τον κόσμο σχετικά με τη δράση τους. Ο «ΑΡΧΕΛΩΝ» ιδρύθηκε το 1983 και αποτελεί μη-κερδοσκοπικό σωματείο με αντικείμενο τη μελέτη και προστασία των θαλάσσιων χελωνών και των βιοτόπων τους και τη διαχείριση των παράκτιων οικοσυστημάτων στις σημαντικότερες παραλίες ωοτοκίας της Καρέττα στη χώρα μας.
Φυσικά από τη fan zone των Street Relays δε θα μπορούσε να λείπει το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) στο οποίο διατέθηκε μεγάλο μέρος των εσόδων από τον αγώνα της Γλυφάδας.
Από το 1996 οι άνθρωποι του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) δεν έχουν σταματήσει να εκπληρώνουν τις επιθυμίες των παιδιών που πάσχουν από σοβαρές και απειλητικές για τη ζωή τους ασθένειες. Για αυτά τα 21 χρόνια δράσης τους αλλά και το πώς μπορούμε όλοι να γίνουμε συμμέτοχοι της προσπάθειάς τους μας ενημέρωναν συνεχώς καθ΄ όλη τη διάρκεια των Βίκος Street Relays της Γλυφάδας.
Πλούσια δώρα από τους χορηγούς μας
Πλούσια και τα δώρα των νικητών με τους χορηγούς μας Fluo και Renault να προσφέρουν powerbank και T-shirt αντίστοιχα σε όλους τους νικητές, αθλητικά Τ-Shirt Puma έλαβαν η νικήτρια αντρική ομάδα των 2 x 5χλμ και ο νικητής των 10χλμ, ενώ η μικτή δυάδα των 2 x 5χλμ Ματέο Ματζιάρ και Πηνελόπη Νίκα του Πανελληνίου Γ.Σ., με χρόνο 37.58.390, λαμβάνει σοβαρή υποψηφιότητα για το μεγάλο έπαθλο στο τέλος της χρονιάς, προσφορά της Nova, Media Partner της διοργάνωσης, δύο ετήσιες συνδρομές “Nova Full Pack” στην πιο γρήγορη μικτή δυάδα όλης της σειράς των αγώνων Βίκος Street Relays για το 2017.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ


ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια