ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εκατοντάδες ποδηλατιστές συμμετείχαν στον 7ο Ποδηλατικό Γύρο Ελληνικού-Αργυρούπολης

Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού- Αργυρούπολης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Μαΐου 2017.





Ο αριθμός των ποδηλατιστών ξεπέρασε κάθε προσδοκία (1.500 συμμετέχοντες κάθε ηλικίας) και έσπασε κάθε ρεκόρ συμμετοχής. Μικροί και μεγάλοι, εκμεταλλευόμενοι τον καλό καιρό διήνυσαν μία διαδρομή 6.5 χμ. μέσα στους δρόμους της πόλης, προωθώντας την ιδέα της μετακίνησης με ποδήλατο.
Για την ασφάλεια των συμμετεχόντων ο Οργανισμός Νεολαίας & Άθλησης του δήμου κινητοποίησε μεγάλο αριθμό εθελοντών και υπαλλήλων του δήμου ενώ η τροχαία Ελληνικού και η δημοτική αστυνομία είχαν φροντίσει από νωρίς να αποκλείσουν τους δρόμους από τους οποίους θα πέρναγε η ποδηλατοδρομία.
Σημείο εκκίνησης και τερματισμού των ποδηλατιστών είχε οριστεί η Πλατεία Βάρναλη στην Αργυρούπολη.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Γιώργος Καλιντέρης τονίζοντας την σημασία της χρήσης του ποδηλάτου στην βελτίωση της ποιότητας ζωής του αθλούμενου, ενώ ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Κωνσταντάτος πριν δώσει την εκκίνηση δήλωσε χαρούμενος που βλέπει τόσο κόσμο να  χρησιμοποιεί το ποδήλατό του ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.
Στον τερματισμό του γύρου όλοι οι ποδηλάτες έλαβαν αναμνηστικά διπλώματα, ενώ πραγματοποιήθηκαν κληρώσεις πλούσιων δώρων όπως ποδήλατα, skateboard, αθλητικά ρολόγια, ταξίδια κ.α.Οι διοργανωτές ευχαριστούν ιδιαίτερα τους χορηγούς που πάντα στέκονται αρωγοί στο πλευρό του αθλητικού οργανισμού και βοηθάνε το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: AMSTEL Radler, Νερά Ζαγόρι, Coffee Berry, e-Biker, Εργαστήριο Χρυσοχοΐας Καλύβας, Κέντρο Αποθεραπείας Θησέας, Greek island Studios, ,ADIDAS, Greek Spirit, Έπαθλα OLYMPUS, Micro Sport, Elegant facilities services, Ocean Bue, Fratzolino, Diamond camp, Gatoh, Kritikos auto service, Napo.
Καθ’ όλη την διάρκεια της ποδηλατοδρομίας ένα ασθενοφόρο επανδρωμένο με νοσηλεύτρια από το Mediterraneo Hospital, ήταν έτοιμο να επέμβει σε περίπτωση ανάγκης, ενώ το Ιατρικό Δίκτυο Αργυρούπολης που με εξειδικευμένο προσωπικό επόπτευαν τους ποδηλατιστές.


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ






ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια