ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Εγκαίνια παιδικής χαράς στην πλατεία Καραϊσκάκη [Φωτο]

Με τη συμμετοχή πλήθους κόσμου – μικρών και μεγάλων – πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της παιδικής χαράς, διεθνών προδιαγραφών, στην πλατεία Καραϊσκάκη στην άνω Γλυφάδα, που είναι μία από τις πλέον λειτουργικές και φιλικές για παιδιά κάθε ηλικίας.






Ο νέος, σύγχρονος παιδότοπος διαθέτει δάπεδο ασφαλείας και τεχνικό χλοοτάπητα υψηλής ποιότητας με αυτόματο πότισμα, ενώ ιδιαίτερη μέριμνα ελήφθη ώστε να τοποθετηθούν παιχνίδια κατάλληλα για χρήση από ΑΜΕΑ. Στο κέντρο της παιδικής χαράς τοποθετήθηκε μια μεγάλη καστροπολιτεία, ενώ γύρω από αυτή φυτεύτηκαν δάφνες απόλλωνος και διάφορα εποχιακά φυτά και μπήκαν σύγχρονα και ασφαλή παιχνίδια, με χαρακτηριστικό το λεγόμενο «τελεφερίκ» – ακόμα και σπιτάκια των χόμπιτ! Σε όλη την πλατεία ο Δήμος Γλυφάδας προσφέρει πλέον δωρεάν ασύρματο δίκτυο (wi-fi).

Η πρότυπη παιδική χαρά της πλατείας Καραϊσκάκη εκτείνεται σε τρία στρέμματα περίπου και διαθέτει συν τοις άλλοις καθιστικό χώρο για γονείς και παιδιά, αμμοδόχο για να παίζουν τα παιδιά, καινούργια πέργκολα, ένα πρωτότυπο σιντριβάνι, ενώ έχει αναβαθμιστεί όλος ο φωτισμός, με λάμπες οικολογικές. Παράλληλα, διαμορφώθηκε ο περιβάλλων χώρος και έγινε ολική ανάπλαση του πεζοδρομίου μεταξύ της παιδικής χαράς και του Ιερού Ναού.

«Σήμερα η πλατεία μας απέκτησε και πάλι ζωή», δήλωσε κατά την τελετή των εγκαινίων ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου. «Τα χαμόγελα και η χαρά των παιδιών μας και των οικογενειών τους είναι η πιο μεγάλη ανταμοιβή μας για όλες τις αγωνίες μας, για κάθε προσπάθειά μας. Η ανταπόκριση χιλιάδων συμπολιτών μας και σήμερα, μας δίνει κουράγιο και πάνω από όλα μας γεμίζει ευθύνη για τη συνέχεια».


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια