ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Παρουσιάστηκε το πολιτικό μυθιστόρημα του Γιάννη Κωνσταντάτου Ο Αγριάνθρωπος [Φωτο]

'Ο Αγριάνθρωπος' το τέταρτο βιβλίο του Δημάρχου Ελληνικού - Αργυρούπολης παρουσιάστηκε το Σάββατο 6 Μαίου και ως ένα διαχρονικό κλειδί άνοιξε μέσα στο χρόνο τις πόρτες του πολιτικού σκηνικού της Ελλάδας από τη δεκαετία του '80 έως και σήμερα.





Στο πάνελ εκτός του Δημάρχου - Συγγραφέα (αν και δεν θεωρεί τον εαυτό του Συγγραφέα), πρόσωπα της πολιτικής σκηνής του τότε και του σήμερα, μίλησαν για το βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου, ακουμπώντας ο καθένας από την πλευρά και την οπτική του 'τον Αγριάνθρωπο' και συνδέοντάς τον με το σήμερα κατέληξαν όλοι σε ένα και μόνο συμπέρασμα. Ότι για να προχωρήσει η χώρα μας σήμερα και να ξεφύγει από τη σημερινή κατάσταση, πρέπει να απελευθερωθεί απ' όλα όσα σημάδεψαν εκείνη την περίοδο, (πελατειακό κράτος, αναξιοκρατία, διχόνοια...) και ενωμένη η κοινωνία και ο πολιτικός κόσμος να βαδίσουν προς το μέλλον.
Στο πάνελ ως συντονιστής ο άλλοτε υπουργός του ΠΑΣΟΚ Πέτρος Ευθυμίου, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Διονύσης Χατζηδάκης και ο περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας Κώστας Μπακογιάννης. Αποσπάσματα του βιβλίου διάβασε ο ηθοποιός Στέλιος Καβαθάς.
Την εκδήλωση παρευρέθησαν εκπρόσωποι των πολιτικών χώρων, δήμαρχοι της Αττικής, εκπρόσωποι της Περιφέρειας Αττικής, ο τ. δήμαρχος Αργυρούπολης Τάκης Ευσταθιάδης, εκπρόσωποι φορέων, και πλήθος συμπολιτών του Δημάρχου Γιάννη Κωνσταντάτου που για μία ακόμα φορά τίμησαν το δήμαρχό τους με την παρουσία τους που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου 'Μίκης Θεοδωράκης', το φουαγιέ και την πλατεία έξω από το Δημαρχείο.


View post on imgur.com

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΡΟΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΓΝΩΣΗ







ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ, ΠΑΤΣΑΤΖΙΔΙΚΟ ΖΗΚΟΣ : ΔΑΦΝΗ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ, ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ, ΑΓΝΑ ΥΛΙΚΑ, Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΣΑΣ, ΠΑΠΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ 2 ΚΑΤΩ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 



ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια