ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Για 4η εβδομάδα χωρίς αξονικό τομογράφο το Ασκληπιείο Βούλας


Για πάνω από 20 ημέρες στερείται τον Αξονικό Τομογράφο το Ασκληπιείο Νοσοκομείο της Βούλας, λόγω βλάβης του παλιού αυτού μηχανήματος. 





Οι ασθενείς ανεξάρτητα από την κατάστασή τους, υποχρεώνονται να μεταφερθούν σε άλλο νοσοκομείο που μπορεί να απέχει 20 και 30 χιλιόμετρα για να κάνουν αξονική τομογραφία, μια διαδικασία που μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα αφού απαιτείται να βρεθεί ασθενοφόρο και συνοδός γιατρός. Από μια κακή σύμπτωση, το θέμα γίνεται πιο δύσκολο, καθώς αυτές τις μέρες δυσλειτουργεί και ο αξονικός τομογράφος του Αττικού Νοσοκομείου…
Ο αξονικός τομογράφος του Ασκληπιείου, σύμφωνα με τους γιατρούς εξυπηρετεί στην καθημερινή λειτουργία 30-40 περιστατικά ενώ στην γενική εφημερία κάθε τέταρτη μέρα, περίπου 80-100 περιστατικά!
Ο διοικητής του Ασκληπιείου, Θεόδωρος Ρούπας, μιλώντας στο 3vita.grτόνισε πως σήμερα είναι προγραμματισμένη συνάντηση με την εταιρεία που θα πραγματοποιήσει την απαραίτητη επισκευή του μηχανήματος, σημειώνοντας πως η μεγάλη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι τα ανταλλακτικά του αξονικού τομογράφου βρίσκονται μόνο στο εξωτερικό. Ο διοικητής δήλωσε πως έχουν εξεταστεί όλες οι εναλλακτικές λύσεις, όπως το leasing, όμως οι διαδικασίες είναι ιδιαίτερα χρονοβόρες.
Ο κ. Ρούπας διαβεβαίωσε πως στο κονδύλι που διέθεσε η Περιφέρεια Αττικής για την αγορά ιατρικών μηχανημάτων για τα δημόσια νοσοκομεία, πρώτο στη λίστα του Ασκληπιείου είναι ένας σύγχρονος Αξονικός Τομογράφος μαζί με άλλα 4 μεγάλα μηχανήματα.
Κατά τη μεταβατική περίοδο μέχρι την αγορά του νέου μηχανήματος, το υπάρχον θα πρέπει να επισκευαστεί.

πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια