ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

5 STARS (FIVE STARS), από την «ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜ» το στρώμα των ονείρων σας σε πολύ προσιτή τιμή …..δικό σας με ένα τηλεφώνημα

Η ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜΚΑΤΣΑΜΠΑ Α.Ε. ιδρύθηκε από το 1947 , με αντικείμενο την παραγωγή συρμάτων υψηλού άνθρακα και ελατηρίων ταπετσαρίας – καθισμάτων. Σύντομα επεκτάθηκε και στην κατασκευή στρωμάτων και υποστρωμάτων ύπνου. Διανύοντας μία επιτυχημένη πορεία 70 χρόνων είναι η παλαιότερη εταιρεία στον κλάδο στρωματοποιϊας στην Ελλάδα , στην κατασκευή ορθοπεδικών και ανατομικών στρωμάτων.


Διαθέτει ιδιόκτητη κάθετη μονάδα παραγωγής τεσσάρων στρεμμάτων στον  Άλιμο - Αθήνα , όπου τη χειροποίητη εργασία τη συμπληρώνουν τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μηχανήματα. Όλα αυτά μας οδήγησαν στην υψηλότερη θέση των προτιμήσεων, χάρη στη πολιτική της εταιρείας μας για συνεχή προσφορά προϊόντων υψηλής ποιότητας & αισθητικής.

Κάθε πρώτη ύλη και νέο προϊόν περνούν από διαδικασία ελέγχου , με πολλά τεστ ποιότητας και αντοχής για εγγυημένη μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα μας τα στρώματα είναι χειροποίητα ελληνικά και κατασκευασμένα από καινούρια και πρωτογενή υλικά και όχι ανακυκλωμένα.
Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε το νέας τεχνολογίας στρώμα της αγοράς που μόνο η ΚΛΙΝΟΣΤΡΩΜπαρουσιάζει και προσφέρει.
Ένα στρώμα με  καινοτόμες  προδιαγραφές, αντοχής, ασφαλές, υγιεινό αφού ξεκουράζει και ταυτόχρονα προστατεύει τον ύπνο σας από ακάρεα και κάθε είδους μικροβιακά παράσιτα.
Παράλληλα δίνει έναν ύπνο ελαφρύ και ξεκούραστο …..έτσι γλυτώνουμε από πιασίματα πόνους μέσης και κάθε είδους μυοσκελετικά προβλήματα.
Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τι μας προσφέρει αυτό το στρώμα που δεν πείρε τυχαία αυτό το όνομα 5 STAR (πέντε Αστέρων) μπορείτε   να το προμηθευτείτε από την μόνιμη Έκθεσή μας, ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 10 ( πρώην θράκης ) Άνω καλαμάκι Άλιμος  σε τιμή εργοστασίου αφού το παράγουμε και δεν το εμπορευόμαστε    
Αναλυτικά έχει νέας τεχνολογίας πρώτες ύλες όπως Pocket spings, Latex, Camel wool ΜΑΛΛΙ ΚΑΜΗΛΑΣ, ΥΦΑΣΜΑ  Isidoro Viscosa



Pocket spings



Τα στρώματα με ελατήρια ανεξάρτητα  pocket springs, έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν τη κατάλληλη στήριξη στη σπονδυλική στήλη, ενώ σε συνδυασμό με τα κατάλληλα υλικά, αγκαλιάζουν το σώμα ώστε η πίεση που ασκείται στα διάφορα σημεία να είναι ομοιόμορφη, το 5 STRARS  διαθέτει επίσης latex

Latex



Το στρώμα Latex είναι ο άριστος συνδυασμός ενός φυσικού υλικού με την τεχνολογία της εργονομίας. Η κύρια στρώση αποτελείται από Latex (φυσικό καουτσούκ) που έχει ως κύριο χαρακτηριστικό την μεγάλη του ελαστικότητα με αποτέλεσμα να αγκαλιάζει και να στηρίζει το σώμα. Οι ειδικά κατανεμημένες οπές του Latex  δημιουργούν επτά διαφορετικές ζώνες σκληρότητας με αποτέλεσμα την ανάλογη στήριξη στα διαφορετικά μέρη του σώματος (κεφάλι, μέση κλπ).

Έτσι επιτυγχάνεται ανατομική συμπεριφορά υψηλών προδιαγραφών, αλλά και καλή κυκλοφορία του αέρα, επιτρέποντας έτσι την διατήρηση της ιδανικής θερμοκρασίας, με αποτέλεσμα το στρώμα να διατηρείτε δροσερό και στεγνό.

Camel wool ΜΑΛΛΙ ΚΑΜΗΛΑΣ



Το μαλλί καμήλας είναι υποαλλεργικό, αφού η αντιστατική του φύση δεν προσελκύει σκόνη και ακάρεα και προστατεύει τον άνθρωπο από ηλεκτρομαγνητικά πεδία. Άλλο ένα μεγάλο πλεονέκτημά του είναι το ότι το μαλλί καμήλας είναι υγροσκοπικό, δηλαδή απορροφά την υγρασία και την εξατμίζει γρήγορα, εμποδίζοντας την εφίδρωση την ώρα του ύπνου και κρατώντας το σώμα σε σταθερή θερμοκρασία. 

ΥΦΑΣΜΑ ISIDORO VISCOSA


Βισκόζη ή viscose είναι ένα είδος υφάσματος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή ενδυμάτων.


Ουσιαστικά είναι ένα υλικό το οποίο παράγεται μετά από την κατεργασία της κυτταρίνης, του δομικού πολυσακχαρίτη των φυτών, το οποίο είναι κατάλληλο για την δημιουργία ρούχων που αγκαλιάζουν το σώμα.

Με άλλα λόγια, πρόκειται για μια φυτική πρώτη ύλη η οποία μοιάζει με το μετάξι και χρησιμοποιείται σε υφάσματα ρούχων και διακόσμησης.




Χίλιες και μία νύχτες, ένας ύπνος όνειρο…..
Κοιμηθείτε, ξεκουραστείτε, χαλαρώστε σε άνεση και πολυτέλεια με φυσικά υλικά 5 αστέρων όπως τα  ξενοδοχεία που κατατάσσονται υποχρεωτικά σε πέντε (5) κατηγορίες αστέρων, στην ανώτατη την κατηγορία των πέντε αστέρων (5*)......... το στρώμα 5 star της KLINOSTROM ΚΑΤΣΑΜΠΑ είναι το στρώμα των ονείρων με ποιότητα 5 ΑΣΤΕΡΩΝ και τιμές προσιτές σε ΜΟΝΟ 850€, ΗΜΙΔΙΠΛΟ 1050€, ΔΙΠΛΟ 1250€, ξεκουραστείτε και χαρείτε τον ύπνο σας. 

ΕΘΝΙΚΉΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ 10 ( πρώην θράκης ) Άνω καλαμάκι Άλιμος Δρομολογηση (Χάρτης google)

Τηλ.: 2109940562 

       2109940563 

       2109940564


 face book



 tweet








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια