ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Καζάνι που βράζει το εργοτάξιο του Αστέρα Βουλιαγμένης


Με απολύσεις πέντε εργαζομένων, μεταξύ των οποίων και ενός μέλους της εργοταξιακής επιτροπής που δημιουργήθηκε πρόσφατα, προσπάθησε χτες να τρομοκρατήσει η εργοδοσία τους εργαζόμενους στο εργοτάξιο ανακαίνισης του Αστέρα Βουλιαγμένης.





Όπως καταγγέλλει το Συνδικάτο Οικοδόμων Αθήνας, η εταιρεία DEMCON, υπεργολάβος της κατασκευαστικής Άκτωρ στο συγκεκριμένο έργο, επιδίωξε χτες να απολύσει πέντε εργαζόμενους.
Ωστόσο, κάτω από την άμεση και αποφασιστική παρέμβαση του Συνδικάτου αλλά και την αποφασιστικότητα όλων των εργαζομένων, τα σχέδιά της ματαιώθηκαν και αναγκάστηκε να πάρει πίσω τις απολύσεις.
Μάλιστα, το Συνδικάτο επισημαίνει ότι η εργοδοσία έβαλε μπρος την προσπάθεια τρομοκράτησης μια μέρα πριν από την προγραμματισμένη για σήμερα συνάντηση, με θέμα τα αιτήματα των εργαζομένων για αυξήσεις στα μεροκάματα και άλλες διεκδικήσεις.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια