ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Οικογένεια καρδιολόγου της Γλυφάδας βασάνιζε ένα γατάκι, Και στη συνέχεια πήγαν διακοπές στη Μύκονο

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΣΤΙΣ ΦΙΛΟΖΩΙΚΕΣ

Το περιστατικό που ακολουθεί είναι δείγμα της απανθρωπιάς και τις οικογενειακής κτηνωδίας σε βάρος ενός ανυπεράσπιστου ζώου. Ακούστε τι συνέβη σε μονοκατοικία της Βούλας με πρωταγωνιστή έναν γιατρό-καρδιολόγο και τα παιδιά του.

Επί μέρες οι γείτονες άκουγαν το κλάμα ενός μικρού γατιού από την αυλή της μονοκατοικίας που διαμένει ο καρδιολόγος το ιατρείο του οποίου βρίσκεται στη Γλυφάδα.
Αρχικά δεν μπορούσαν να πιστέψουν ότι η οικογένεια του γιατρού-αψηφώντας τους νέους Νόμους-θα οδηγούσε στο θάνατο ένα ανυπεράσπιστο πλάσμα, ένα γατάκι. Το κακόμοιρο ήταν πεταμένο στην αυλή, νηστικό και κραύγασε ζητώντας βοήθεια. Οταν κινητοποιήθηκαν οι γείτονες ανακάλυψαν ότι ο καλός γιατρός και η οικογένειά του είχαν στο μεταξύ αναχωρήσει για διακοπές και δουλειές στη Μύκονο αφήνοντας πίσω το γατάκι που όλες αυτές τις μέρες είχε σπαράξει στο κλάμα.

Οι γείτονες πήραν το ζωάκι και το πήγαν σε κτηνίατρο της Γλυφάδας ο οποίος εξήντλησε κάθε προσπάθεια για να το σώσει. Ηταν αργά. Το ζωάκι πέθανε μετά από όλες τις κακουχίες που είχε υποστεί. Οι γείτονες προσέφυγαν στην δικαιοσύνη και όπως όλα δείχνουν ο γιατρός και η οικογένειά του θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Στο μεταξύ έχουν αρχίσει να ενημερώνονται οι φιλοζωικές οργανώσεις για τον καρδιολόγο της Γλυφάδας με τα ευαίσθητα αισθήματα…Οπως όλα δείχνουν θα υπάρξει συνέχεια…
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγηpepper house lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια