ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τα οικονομικά του δήμου Γλυφάδας

Το τελευταίο διάστημα μέσω διαρροών, παρουσιάζεται μια εικόνα περί νέο-νοικοκυρέματος των οικονομικών του Δήμου.


Προς την αποκατάσταση της αλήθειας, γνωρίζουμε ότι ο Δήμος, που ως Δημοτική αρχή παραδώσαμε, ήταν απολύτως νοικοκυρεμένος, λειτουργικός και αποτελεσματικός.
Τα περίπου 3,5 έτη που ήταν η Δημοτική μας θητεία, αφού εφαρμόσαμε τις ιδιαίτερα απαιτητικές μεταρρυθμίσεις της εφαρμογής του Καλλικράτη, παραδώσαμε ένα Δήμο οικονομικά εύρωστο, με πλέον των 13.500.000 ευρώ μετρητά στο ταμείο και περί τα 5.000.000 ευρώ τιμολογημένα εισπρακτέα.   

Επίσης, την περίοδο αυτή κατασκευάστηκε μεγάλος αριθμός, μικρών και μεγάλων έργων και δημιουργήθηκαν, εξαρχής, όλες οι κοινωνικές δομές (Δημοτικά Ιατρεία, Φαρμακείο, Παντοπωλείο, Μαγειρείο, Τράπεζα Χρόνου και Κοινωνικό Φροντιστήριο).

Η μόνιμη θέση μας είναι ότι αυτό που απαιτεί η συγκυρία και οι ανάγκες της πόλης μας, είναι η άμεση μείωση των Δημοτικών τελών, 20% σε όλους τους δημότες και ειδική επιπλέον μείωση για τους νέους επιστήμονες και επιτηδευματίες, που ξεκινούν δραστηριότητα στην πόλη μας. Αυτό θα αποτελέσει αναπτυξιακό κίνητρο και θα δοθεί δυνατότητα στους νέους να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Τα πάγια έσοδα του Δήμου έχουν αυξηθεί λόγω αύξησης των ηλεκτροδοτούμενων χώρων, μετά από τη νομιμοποίηση , ενώ ταυτόχρονα έχουν μειωθεί τα κύρια έξοδα του Δήμου (κόστος μισθοδοσίας, καυσίμων, κ.τ.λ.).

Η αρχή μας ως Δημοτική Παράταξη, δεν ήταν και δεν είναι ποτέ η αντιπαράθεση, αλλά μόνο η κυριαρχία της αλήθειας, την οποία όλοι οφείλουμε να υπηρετούμε.




ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια