ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Ν.Ο. ΧΙΟΥ: Άτυχες οι Νεάνιδες στην κλήρωση

Δεν στάθηκε τυχερή η ομάδα Νεανίδων του Ν.Ο. Χίου στην κλήρωση για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που θα γίνει στην Πάτρα. Κι αυτό γιατί κληρώθηκε σε όμιλο με πολύ ισχυρούς αντιπάλους, όπου και οι τέσσερεις ομάδες θέλουν να διεκδικήσουν μετάλλιο στη διοργάνωση που θα φιλοξενηθεί στην αχαϊκή πρωτεύουσα, από τις 23 έως τις 25 Ιουνίου.

Ο Ν.Ο. Χίου είναι στον Β’ όμιλο και θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό, τη Βουλιαγμένη και τη Ν.Ε. Πατρών. Από τις αντιπάλους της ομάδας του Γιώργου Φουντούλη, η Βουλιαγμένη είναι η πιο ισχυρή και μάλιστα διεκδικεί και την 1η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Ιδιαίτερα καλή είναι η ομάδα της Ν.Ε. Πατρών, ενώ ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει ένα πιο μέτριο συγκρότημα σε σχέση με τα δύο φαβορί.
Από τις τέσσερεις ομάδες του Β’ Ομίλου ο Ν.Ο. Χίου είναι η πιο ασθενής και πρέπει οι παίκτριες του χιώτικου ομίλου να κάνουν τη μεγάλη υπέρβαση για να καταλάβουν την 1η ή τη 2η θέση του ομίλου που οδηγεί στην 4άδα. Με τα παραπάνω δεδομένα ακόμη και μια θέση στην 5η ή 6η της τελικής κατάταξης θα είναι επιτυχία για το Ν.Ο. Χίου. Με λίγη προσοχή και μεγάλη προσπάθεια τα κορίτσια του ΝΟΧ μπορούν να καταλάβουν τη 2η προνομιούχο θέση του ομίλου που οδηγεί στην 4άδα, όμως ο βαθμός δυσκολίας δεν παύει να είναι υψηλός.
Στον Α’ Όμιλο κληρώθηκαν οι: Ν.Ο. Ρεθύμνου, Γλυφάδα, Εθνικός Πειραιά, Νηρέας Χαλανδρίου. Συγκριτικά ο Ν.Ο. Χίου είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ολυμπιακό, το Ν.Ο. Ρεθύμνου και τη Γλυφάδα.
Από αύριο έως και την Πέμπτη ο Ν.Ο. Χίου θα φιλοξενήσει  τη Βουλιαγμένη για κοινές προπονήσεις και φιλικά, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων για την τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο Νεανίδων.
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια