ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Χορευτική παράσταση «Αναψε τα φώτα»

Στις 10 - 11 Ιουνίου στο Θέατρο Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών
Μια διαφορετική παράσταση χορού παρουσιάζει το προσεχές Σαββατοκύριακο 10 και 11 Ιουνίου, η ομάδα «Κι αν πέσω; Θα ξανασηκωθείς!». Η διαφορετικότητα έγκειται στη δύναμη ψυχής, με την οποία είναι δομημένο το θέαμα, καθώς φέρει τη σφραγίδα της Ελληνικής Εταιρείας Καλλιτεχνικών Προγραμμάτων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες - Very Special Arts Hellas.




Η παράσταση φέρει τον τίτλο «Άναψε τα φώτα!» και θα δοθεί στο θέατρο της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών (Πειραιώς 256, Ταύρος), στις 8.30 μμ, το Σάββατο 10 και την Κυριακή 11 Ιουνίου.
Η παράσταση πραγματοποιείται με τη συνεργασία του Θεάτρου της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, στο πλαίσιο της 14ετούς πλέον σχέσης που διατηρεί με την Εταιρεία_ η οποία δραστηριοποιείται από το 1990 στον χώρο της τέχνης και της αναπηρίας. Τη χορογραφία και την επιμέλειας της κίνησης υπογράφει η κυρία Χαρά Καλογεροπούλου.

Χορεύουν οι: Κατερίνα Αβραμοπούλου, Μάριος Αποστολίδης, Μαρκέλα Δεμέναγα, Ζωή Θεμέλαρου, Μήδεια Καστάνου, Αφροδίτη Καψή, Πέρσα Κοκίσα, Νάγια Κοκμοτού, Μαρία Κοντοβά, Ιωάννα Μακαβέι, Μυρτώ Μουζάκη, Φώτης Μπαναβάς, Αλέκος Παπακώστας, Παναγιώτης Σπηλιωτόπουλος, Μαρία Φιλίππου.
Η διάρκεια της παράστασης είναι 40 λεπτά και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Πληροφορίες για τους ενδιαφερομένους: 210 - 77.10.847, www.vsahellas.gr


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ 

ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΕΑΚ SRVICE ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια