ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο στο summer camp του Δήμου Γλυφάδας

Μια μεγάλη έκπληξη περίμενε τα εκατοντάδες παιδιά που συμμετέχουν στο πρόγραμμα θερινής δημιουργικής απασχόλησης (summer camp) που διοργανώνει ο Δήμος Γλυφάδας.


Δύο μπασκετμπολίστες παγκόσμιας εμβέλειας, τα αδέρφια Αντετοκούνμπο, συμμετείχαν στο camp, συνομίλησαν με τα παιδιά, μοίρασαν αυτόγραφα, έπαιξαν μπάσκετ μαζί τους στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο «Ματθαίος Λιούγκας» και στο τέλος βραβεύτηκαν από το Δήμο Γλυφάδας για την προσφορά τους στον ελληνικό αθλητισμό. 



«Ένας αθλητής-πρότυπο, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, τίμησε με την παρουσία του το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης του Δήμου μας. Το παλέψαμε πολύ για να τον φέρουμε κοντά μας, μαζί με τον αδερφό του Θανάση, να παίξουν μπάσκετ με τους μικρούς μας φίλους, και να δώσουμε ένα μήνυμα στα εκατοντάδες παιδιά που συμμετέχουν στο summer camp ότι πρέπει πάντα να κάνουν όνειρα, να βάζουν στόχους υψηλούς και να τους κυνηγούν στη ζωή τους!», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου.


Ο τομεάρχης αθλητισμού του Δήμου, Περικλής Δορκοφίκης, τόνισε πως «τα παιδιά που συμμετέχουν στο δημοτικό μας summer camp αξίζουν το καλύτερο και αυτό παλεύουμε καθημερινά να τους προσφέρουμε. Σήμερα έπαιξαν μπάσκετ με τον πιο βελτιωμένο παίκτη της χρονιάς στο ΝΒΑ, τον πρώτο Έλληνα μπασκετμπολίστα που συμμετείχε σε all-star game, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του παγκόσμιου αθλητισμού, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και τον σπουδαίο καλαθοσφαιριστή και αδερφό του, Θανάση».
 


«Τα παιδιά μας είχαν την μοναδική ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά, να μιλήσουν και να παίξουν μπάσκετ με τους αθλητές υπόδειγμα, τους αθλητές που αγαπούν, τιμούν και διαφημίζουν την Ελλάδα σε όλον τον πλανήτη! Τους αθλητές που απέδειξαν πως όταν έχεις στόχο, εργάζεσαι με υπομονή κι επιμονή γι' αυτόν, τότε τον πετυχαίνεις», δήλωσε η Αντιδήμαρχος Παιδείας και Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Γλυφάδας, Νατάσσα Αργυροπούλου.
 
Το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης, για τα παιδιά 6-14 ετών των μόνιμων κατοίκων της Γλυφάδας, συνεχίζεται για πέντε συνολικά εβδομάδες (19 Ιουνίου-21 Ιουλίου), καθημερινά από τις 8 π.μ. ως τις 4:15 μ.μ.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγηpepper house lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια