ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

“Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ” ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Εφ’ όλης της ύλης “σφυροκόπημα” της αντιπολίτευσης από τον Αλ Τσίπρα (thefaq)


PinterestEmaiPrintFrie

Κάποιοι σχεδίαζαν και ετοίμαζαν να σύρουν απολογούμενο τον Αλ Τσίπρα τη Δευτέρα στη Βουλή, στην προ ημερησίας για την απόφαση του Eurogroup! Έτσι, μετά το “ναυάγιο” των ελπίδων για … ναυάγιο στο Eurogroup, η αντιπολίτευση πήγε να πάρει τη ρεαβάνς καθως είδε να … “ανοιγονται” μπροστά της πολιτικές “ευκαιρίες”, από θέματα όπως η κλιμάκωση της απεργίας των συνδικαλιστών της ΠΟΕ-ΟΤΑ εν μεσω καύσωνα, κάποιες αποφάσεις του ΣτΕ που ξεσήκωσαν κύματα αγανάκτησης στις τάξεις των πολιτών, αλλά και το θέμα της ασφάλειας μέσα στην πόλη με αφορμή την ξαφνική έμπνευση της ΠΟΕΣΥ να … διαδηλώσει στην πλ Εξαρχείων.


Παράλληλα με την υπόθεση του Νοοr 1 προσπάθησε να ανοίξει “ρήγμα” στο κυβερνητικό μέτωπο ΣΥΡΙΖΑ-ΑνΕλλ, δημιουργώντας και την αίσθηση ότι η κυβέρνηση παρεμβαίνει στη Δικαιοσύνη! Φυσικά όλα αυτά δεν της βγήκαν και οχι μόνον αυτό αλλά και με το “ξέπλυμα” της ΧΑ από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τα επίσημα εύσημα που του αποδόθηκαν άμεσα από την ΧΑ, το όλο κλιμα γύρισε “τούμπα” καθώς πλέον το εσωτερικό της ΝΔ είναι αυτό που βράζει!

Στην ίδια δεινή θέση βρίσκεται και η Φώφη Γεννηματά που με το συνέδριο της Δημ Συμπαράταξης στο φουλ το Σ/Κ έσπευσε να απορριψει με περισσεια πολιτικης και προσωπικης αλαζονειας την τοποθετηση του Αλ Τσιπρα στο συνεδριο του ΕΣΚ για προοδευτικη διακυβερνηση στην Ευρωπη, υιοθετωντας πληρως τη γραμμη Μητσοτακη για “πρωτα εκλογες”! Οι αποκαλυψεις στην Εξεταστικη στη Βουλη για την Υγεια που την αφορουσαν και προσωπικα ( τον συζυγο της και την συμβαση που ειχε με το Ερρικος Ντυναν ) , αλλα και η ερευνα που ξεκινησε για ις καταγγελιες από το 2010 με “άρωμα” χρηματισμου κορυφαιων στελεχών του ΠΑΣΟΚ, που βάζουν στο “κάδρο” της ερευνας και τον τοτε Πρωθυπουργου Κ Σημιτη, την περιοδο των Ολυμπιακων αγωνων για την αναθεση του συστηματος C4I, την φερνουν πλέον με την πλατη στον τοιχο την Δευτερα στη Βουλη… Παράλληλα το ρεπορταζ από το Μαξίμου αναφέρει ότι ετοιμάζουν το «οπλοστάσιο» των επιχειρημάτων του Αλέξη Τσίπρα, στην ομιλία τη Δευτέρα στη Βουλή και ο οποιος σκοπέυει να ανοίξει όλη τη «βεντάλια» των θεμάτων. Από την οικονομία, το χρέος και το Eurogroup, μέχρι το ζήτημα των σκουπιδιών και το «Noor 1». Τη Δευτερα η αντιπολίτευση θα βρεθει με την πλατη στον τοιχο, εκτιμούν στο Μαξίμου!!!

Πηγή: http://thefaq.gr
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ


ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγηpepper house lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια