ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Νέα οχήματα καθαριότητας προμηθεύτηκε ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης




Εκπληρώνοντας τις υποσχέσεις της η Δημοτική Αρχή προχώρησε στην ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού της υπηρεσίας Καθαριότητας αντικαθιστώντας τον απηρχαιωμένο στόλο της, ο οποίος βρισκόταν σε λειτουργία από το 2002.


Ο δήμος παρέλαβε στη δεύτερη φάση της προμήθειας:
1) Απορριμματoφόρο τύπου πρέσα 16 κυβικών με προσαρμοσμένο ανυψωτικό για τους υπογειοποιημένους κάδους που πρόσφατα τοποθετήθηκαν.
2) Απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" 12 κυβικών.
3) Απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" 8 κυβικών
4) Απορριμματοφόρο τύπου "μύλος" 6 κυβικών για να είναι ευέλικτο στους στενούς δρόμους, ιδιαίτερα του Ελληνικού, για την αποκομιδή μικρών κάδων.
5) Κοντέινερ μεταφοράς απορριμμάτων 55 κυβικών.
Στην πρώτη φάση της προμήθειας ο δήμος παρέλαβε:
1) Σκαπτικό μηχάνημα
2) Μικρό πυροσβεστικό άμεσης επέμβασης.
Είναι γεγονός, πως με την ανανέωση του μηχανολογικού εξοπλισμού βελτιώνεται η αποκομιδή των απορριμμάτων, ενώ μειώνεται σημαντικά το κόστος συντήρησης και επισκευής του απηρχαιωμένου στόλου.
Παράλληλα αναβαθμίζεται η ποιότητα του εργασιακού περιβάλλοντος των εργαζομένων στην καθαριότητα, αφού τα νέα μηχανήματα παρέχουν ασφάλεια και μειώνεται σημαντικά η δαπάνη των καυσίμων.
"Υποσχεθήκαμε πως θα εκσυγχρονίσουμε τον Δήμο μας σε όλα τα επίπεδα γιατί τo αξίζουν οι δημότες μας. Ο στόλος των οχημάτων μας στην υπηρεσία καθαριότητας ήταν απαρχαιωμένος (το 2002 αγοράστηκαν τα τελευταία), ενώ ιδιαίτερα τα απορριμματοφόρα έβγαζαν διαρκώς βλάβες και έκαναν πολύ θόρυβο στις γειτονιές μας" δήλωσε ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος. "Τώρα αποκτήσαμε έναν νέο σύγχρονο στόλο που βελτιώνει  τις συνθήκες εργασίας των υπαλλήλων καθαριότητας και αναβαθμίζει τις προσφερόμενες υπηρεσίες προς τους δημότες, σε συνδυασμό παράλληλα με την υπογειοποίηση των κάδων".
"Σεβόμαστε το περιβάλλον και την Πόλη μας μειώνοντας τα καυσαέρια, βελτιώνοντας το περιβαλλοντικό αποτύπωμα του Δήμου αφού χρησιμοποιούνται κινητήρες τελευταίας τεχνολογίας" είπε ο Δήμαρχος.
Τόνισε τέλος, πως αλλάζει όλη η φυσιογνωμία στην διαχείριση των απορριμμάτων, αφού εκτός των όσων ανέφερε παραπάνω επισήμανε πως μειώνεται το κόστος αποκομιδής και μεταφοράς.

Ο Δήμος Ελληνικού - Αργυρούπολης θα προμηθευθεί το επόμενο διάστημα τρία καινούργια λεωφορεία για τη Δημοτική Συγκοινωνία, 1 Καλαθοφόρο όχημα και 1 κλαδοτεμαχιστή.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια