ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Στα ύψη οι τιμές ακινήτων σε Βουλιαγμένη, Βούλα, Ελληνικό και Γλυφάδα

EmailPrintFriendly
Αξιοσημείωτη ανθεκτικότητα απέναντι στην κρίση, η οποία μαστίζει τα τελευταία χρόνια το εγχώριο real estate, φαίνεται να επιδεικνύουν συγκεκριμένες περιοχές της Αθηναϊκής Ριβιέρας.


Σύμφωνα με στοιχεία του Spitogatos.gr που αναλύει ο Ελεύθερος Τύπος, Βουλιαγμένη και Κάτω Ελληνικό κρατούν τα σκήπτρα, με τις τιμές πώλησης να ξεπερνούν σήμερα τις 4.000 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο (4.672 ευρώ/τ.μ. και 4.283 ευρώ/τ.μ. αντίστοιχα), αφήνοντας στην τρίτη θέση τη Γλυφάδα, με τη μέση τιμή αγοράς κατοικίας στις 3.583 ευρώ/τ.μ. Την πεντάδα συμπληρώνουν η Βούλα (3.342 ευρώ/τ.μ.) και το Σούνιο (3.298 ευρώ/τ.μ.).
Όπως σχολιάζουν κτηματομεσιτικοί παράγοντες, η Βουλιαγμένη ανέκαθεν προσέλκυε το ενδιαφέρον των αγοραστών, σε αντίθεση με το Ελληνικό, το οποίο… προ Lamda Development διέφευγε των επενδυτικών ραντάρ.
«Τα νότια προάστια της Αττικής, και ιδιαίτερα οι περιοχές Βουλιαγμένη, Βούλα και Γλυφάδα, πάντα αποτελούσαν μήλον της Έριδος, τόσο για εγχώριους όσο και για διεθνείς αγοραστές. Δεν είναι λίγοι οι Σύροι και οι Αιγύπτιοι κατασκευαστές, οι οποίοι ακόμη και σήμερα αναζητούν διαμερίσματα αφενός για την απόκτηση της πολυπόθητης «χρυσής» βίζας και αφετέρου, ως μορφή επένδυσης για το μέλλον», επισημαίνει ο διευθύνων σύμβουλος του Πανελλαδικού Κτηματομεσιτικού Δικτύου E-Real Estates, κ. Θεμιστοκλής-Ανδρέας Μπάκας και προσθέτει:
«Στον αντίποδα, το Ελληνικό δεν ήταν στο πρώτο πλάνο επιλογής των ενδιαφερομένων. Ακόμη και η λειτουργία του μετρό δεν κατάφερε να μειώσει την ψαλίδα συγκριτικά με τους όμορους δήμους, με συνέπεια η περιοχή του πρώην αεροδρομίου να διατηρεί πάντα μια διαφορά στις τιμές των ακινήτων της τάξεως του -10% με -15%. Αυτό θα αλλάζει όσο προχωρά το project της Lamda».
Πηγή: reporter.gr


Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ





ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια