ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Δ.ΑΛΙΜΟΥ: ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ αντίθετοι με τον Οργανισμό της Διοίκησης

Ο Σύλλογος εργαζομένων Δήμου Αλίμου καταθέτει τις προτάσεις του για τον νέο Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.) που θέλει να περάσει η Δημοτική Αρχή. Ο Ο.Ε.Υ. είναι ένα εργαλείο για την εύρυθμη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου που θα καλύπτει παράλληλα τις αυξημένες ανάγκες των δημοτών.


Ο προτεινόμενος από τη Διοίκηση Ο.Ε.Υ. μας βρίσκει αντίθετους για τους εξής λόγους:
Σήμερα 67 συνάδελφοι υπηρετούν στην καθαριότητα. Οι ήδη υπάρχουσες κενές οργανικές θέσεις είναι με τον προηγούμενο Ο.Ε.Υ. 19 και οι νέες προτεινόμενες είναι 15, δηλαδή 34 συνολικά που σημαίνει ότι 33 συνάδελφοι συμβασιούχοι μένουν εκτός. Οι ανάγκες όμως του Δήμου και της Υπηρεσίας συνιστούν αναγκαία την παραμονή των συναδέλφων στην εργασία διότι στον Δήμο υπηρετούν μόλις 31 εργάτες καθαριότητας και η μείωση του εργατικού δυναμικού συνεπάγεται έκπτωση της ποιότητας των υπηρεσιών προς τους Δημότες του Αλίμου.
Στο επιχείρημα ότι είναι οικονομικοί οι λόγοι για αυτό το πρόβλημα που δημιουργείται ενημερώνουμε τη Διοίκηση του Δήμου ότι από το 2010 που μπήκαμε στην εποχή των μνημονίων, οι Δημότες πληρώνουν τα ίδια δημοτικά τέλη. Ενώ το κόστος διαχείρισης των απορριμμάτων έχει μειωθεί διότι:
Αρχικά έχουν μειωθεί τα απορρίμματα αφού ο υπάρχει λιγότερη κατανάλωση. Ενώ λόγω της μνημονιακής υποχρέωσης οι προσλήψεις ακολουθούν το «1 προς 5». Δηλαδή στις 5 αποχωρήσεις δικαιολογείται 1 πρόσληψη, που όμως δεν έχει γίνει. Συνεπώς, έχει μειωθεί το προσωπικό στον Δήμο. Τέλος, έχουμε μείωση των δρομολογίων προς τις χωματερές λόγω της μεταφόρτωσης που και αυτό συμβάλλει σημαντικά στη μείωση των εξόδων. Δεν είναι λοιπόν οικονομικοί λόγοι το κίνητρο για τις απολύσεις.

Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ



ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια