Πίσω από τη θαλασσινή ταβέρνα «Στον Αφρό», που δεν έχει πολύ καιρό που εμφανίστηκε στην οδό Φοίβης στη Γλυφάδα, βρίσκονται ο Δημήτρης Δρυς και οι Χάρης Σταμνόπουλος και Γιώργος Πασπαράκης του ιαπωνικού «Kazoku». Σε γκρι και «σπασμένο» λευκό με φιστικί λεπτομέρειες, το εσωτερικό της έχει τραπέζια στρωμένα με πλακάκι που θυμίζει Μαρόκο και μια χαρακτηριστική χειροποίητη οινοθήκη, οι ξύλινες επιφάνειες της οποίας μοιάζουν με κύματα.
Πράσινες και μαύρες καρέκλες παίρνουν τον αέρα τους στην πρασιά, και στην κουζίνα ο Στέλιος Αλεξανδρόπουλος ετοιμάζει μοντέρνας λογικής πιάτα όπως χταπόδι ξιδάτο με λιαστή ντομάτα και κάππαρη, σολομό gravlax σε ούζο και παντζάρι, καλαμαράκι τηγανητό με ντιπ αγιολί με εστραγκόν, σπιτικά fish & chips, σαλάτα «σπανακόπιτα», λινγκουίνι με καραβιδοουρά και λάδι τρούφας, καθώς επίσης και ψάρια ημέρας στη σχάρα ή σε κρούστα αλατιού. Περισσότερα για τις επιδόσεις τους θα σας γράψουμε μόλις τα δοκιμάσουμε.
πηγη
ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ
ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Πράσινες και μαύρες καρέκλες παίρνουν τον αέρα τους στην πρασιά, και στην κουζίνα ο Στέλιος Αλεξανδρόπουλος ετοιμάζει μοντέρνας λογικής πιάτα όπως χταπόδι ξιδάτο με λιαστή ντομάτα και κάππαρη, σολομό gravlax σε ούζο και παντζάρι, καλαμαράκι τηγανητό με ντιπ αγιολί με εστραγκόν, σπιτικά fish & chips, σαλάτα «σπανακόπιτα», λινγκουίνι με καραβιδοουρά και λάδι τρούφας, καθώς επίσης και ψάρια ημέρας στη σχάρα ή σε κρούστα αλατιού. Περισσότερα για τις επιδόσεις τους θα σας γράψουμε μόλις τα δοκιμάσουμε.
πηγη
Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας....... κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους
0 Σχόλια