ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Survivor αδιάφορα: Τι θα παρουσιάσει απόψε η Βαλαβάνη;


Λίγες μόλις εβδομάδες μετά το τέλος του Survivor, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη θα έχει ενεργό ρολό ως παρουσιάστρια. Δεν μιλάμε για κάποια εκπομπή ή τηλεοπτικό show, αλλά για την εκδήλωση που έγινε  (Τετάρτη 19/7)της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την παρουσίαση των καινούριων εμφανίσεων της ομάδας, την οποία θα συμπαρουσιάσει!


Η Συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε   στο Golf της Γλυφάδας, όπου παρουσιάστηκαν  επισήμως οι τρεις νέες εμφανίσεις του Παναθηναϊκού για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Η Ευριδίκη Βαλαβάνη λοιπόν, η οποία αρκετές φορές έχει ασχοληθεί τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά με τον ΠαναθηναΪκό,  συμμετείχε  στην παρουσίαση της νέας φανέλας του Τριφυλλιού, μετά τη συνεργασία της ΠΑΕ με τη ΝΙΚΕ.
Η γνωστή αθλητικογράφος είχε συχνή παρουσία στο γήπεδο της Λεωφόρου και για ρεπορτάζ και ως θεατής στα VIP. Την είδαμε  σε ρόλο… παρουσιάστριας στο λαμπερό αθλητικό event για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.
Το βέβαιο είναι πως στη Γλυφάδα ήταν  πλήθος φωτογράφων για να απαθανατίσει τις στιγμές.



Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια