ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

20/recent/ticker-posts

Header Ads Widget

Responsive Advertisement

Συγκινεί και πάλι ο Πέτρος Πολυχρονίδης! Τα νεότερα για την υγεία του 5χρονου Βαγγέλη που παλεύει με τον καρκίνο

Η περιπέτεια του 5χρονου έχει συγκινήσει χιλιάδες συμπολίτες μας



Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, ο μικρός Βαγγέλης Ελευθεριάδης, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα υγείας, καθώς πάσχει από μια επιθετική μορφή καρκίνου, το νευροβλάστωμα και η μόνη του ελπίδα ήταν να μεταφερθεί στο νοσοκομείο Memorial της Αμερικής με κόστος νοσηλείας 500.000 δολάρια.
Ο παρουσιαστής, είχε απευθύνει έκκληση για βοήθεια προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να μεταβεί ο μικρός Βαγγέλης στο εν λόγω νοσοκομείο για θεραπεία.

Η περιπέτεια του μικρούλη συγκίνησε χιλιάδες συμπολίτες μας οι οποίοι κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό που χρειαζόταν, με αποτέλεσμα ο 5χρονος να ταξιδέψει ως την Νέα Υόρκη και να υποβληθεί στις απαραίτητες θεραπείες.
Μέσω facebook, ο παρουσιαστής του «Τροχού της Τύχης» ανέβασε την Πέμπτη μία φωτογραφία του μικρού Βαγγέλη, από το νοσοκομείο της Νέας Υόρκης και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους πως η πρώτη φάση της θεραπείας ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συγκινώντας για ακόμη μία φορά τους διαδικτυακούς του φίλους.

 «Μια λεβεντιά, ένα ομορφόπαιδο που αγαπήσατε πολύ, μου έστειλε χαιρετισμούς, φιλιά, αγάπη και μια φωτο από τη Νέα Υόρκη και είπα να το μοιραστώ μαζί σας. Ο Βαγγελάκης συμπλήρωσε 40 ημέρες στις ΗΠΑ και η πρώτη φάση της θεραπείας του στο παιδοογκολογικό του Memorial ολοκληρώθηκε επιτυχημένα. Μπορεί να ήταν επίπονη αλλά... δεν μασάμε εμείς από τέτοια. Έχουμε 15 εκ. φίλους να μας απαλύνουν τον πόνο με το ενδιαφέρον τους και την αγάπη μου μας στέλνουν», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.




Γνωρίστε τις επιχειρήσεις της περιοχή σας.......  κάντε έξυπνες αγορές
Με ένα κλίκ στις κάρτες τους 


ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΕΛΙΔΑΣ Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ


ΠΗΓΗ

ALONHSOS

ΓΕΥΣΗ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ 


ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ ΑΘΗΝΑΙΟΝ


ΣΠΙΤΙ ΚΗΠΟΣ  



ΕΑΚ SRVICE ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΒΑΠΤΙΣΗΣ & ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΕΝΕΤΣ ΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΒΙΑΝΑΚΗΣ ΕΠΙΠΛΟ ΧΥΤΤΑΣ POT PLANS ΚΟΡΑΚΙΤΗΣ ΘΩΜΑΣ ΜΑΓΙΑΦΑΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΤΕΝΤΕΣ




ΓΕΝΙΚΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ 




 DECOUPAGE πηγη lagos πηγη

 ΠΗΓΗ marascollectionsΚΟΡΙΛΛΗΣ πηγη







 car service πηγη


ΥΓΕΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΜΗ ΦΙΛΗ


 πηγη PHGH


Η ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ KYR


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια